News

Dani Oţil, certat de fani pentru glumele sale prea acide, după ce a făcut un colaj cu soţia lui înainte de sarcină şi după: ”Eu m-am ars pe viaţă”

Dani Oţil, certat de fani pentru glumele sale prea acide, după ce a făcut un colaj cu soţia lui înainte de sarcină şi după: ”Eu m-am ars pe viaţă” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Gabriela Prisăcariu, soţia matinalului, arată senzaţional în sarcină. Binecuvântată cu minunea vieţii, dar şi cu o siluetă de invidiat, doamna Oţil este genul de gravidă pe care doar burtica o dă de gol. În rest, a rămas suplă şi radiantă.

Cu toate acestea, Dani continuă să facă glumiţe în stilul său caracteristic. De data aceasta, matinalul a făcut un colaj înainte şi după... sarcină.

O poză cu Gabriela şi o siluetă şnur, următoarea Gabriela graviduţă sexy. Şi a scris: ”Ce comanzi şi ce primeşti. Atenţie la comenzile online. Eu m-am ars pe viaţă”, aluzie la comenzile online pe care le primeşti acasă şi nu corespund cu glamul din reclame.

Însă fanii l-au taxat imediat, fiindcă e clar că se alintă: are acasă o graviduţă frumoasă şi la fel de sexy ca până acum.

Comentariile au curs pe pagina de Instagram a matinalului: ”Te-ai orientat bine. E genul de femeie care nu se îngraşă nici cu vârsta, nici după 1,2 sarcini. Bravo”, ”Dar şi când se livrează comanda completa, sa vezi atunci bucurie şi emoţie unicată! Sa va bucuraţi maxim de toate momentele de acum şi cele ce vor urma, pt ca toate sunt o binecuvântare!”, ”Nu fi cârcotaş,ai primit cel mai valoros cadou al vieţii!!! Roagă-te şi dimineaţa şi seara, să nu ţi-l schimbe!!! Eşti un mare norocos!!!”.

Gabriela Prisăcariu Oţil a pozat sexy şi însărcinată cu comentariul: ”Ce dor mi-a fost să pozez!”. Cu siguranţă şedinţele foto nu se vor lăsa aşteptate, kilogramele din sarcină acumulate se vor da jos imediat, mai ales că în cazul ei nici nu este vorba de prea multe.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările