News

De ce a dispărut Cameron Diaz de la Hollywood?

De ce a dispărut Cameron Diaz de la Hollywood?

Beverly Hills, CA - *EXCLUSIVE* Cameron Diaz says her goodbyes after lunch with a friend at Waldorf Astoria Hotel in Beverly Hills. The blonde actress and mother returns to her car wearing jeans and a beige blazer. Pictured: Cameron Diaz BACKGRID USA 18 JANUARY 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Am sesizat cu toţii că odată cu mariajul cu rockerul Benji Madden, Cameron Diaz a cam dispărut din lumina reflectoarelor. Mai întâi  a dispărut de pe micile ecrane, cel mai recent film al ei, ”Annie”, datând din 2014, după care a rărit şi apariţiile în emisiunile radiofonice ori televizate. Deci, ce se întâmplă cu actriţa? Cameron Diaz, ieri. Cameron Diaz pare că a intrat în pământ! Exceptând câteva rare ocazii în care paparazzi o surprind pe străzile din Beverly Hills, fie în apropierea unor restaurante, fie ieşind din diverse clinici, Cameron Diaz e de nevăzut la Hollywood! Iar asta se-ntâmplă deja de doi ani, fix de când s-a căsătorit cu Benji Madden. Să-i interzică acesta să mai aibă de-a face cu reflectoarele? Cameron Diaz şi Benji Madden s-au căsătorit în 2015 Ei bine, asta nu ştim, însă e de notorietate faptul că ”activează” pe ourbodybook.com, in site de lifestyle, în calitate de autor. În plus, în aceşti doi ani, Cameron a scos şi două cărţi, tot despre un stil de viaţă sănătos, care s-au bucurat de un succes impresionant. Deci, e posibil ca actriţa să vrea să exploateze mai mult această latură a sa creativă.

Există şi explicaţia că actriţa şi soţul său au încercat să aibă un copil, motiv pentru care a tot fost văzută ieşind din diverse clinici. Aşa s-ar explica şi faptul că au apărut zvonuri cum că cei doi au hotărât să adopte un copil, după ce au aflat că au probleme de fertilitate. ”Vor să adopte din America şi-n numără zilele până se întâmplă asta. Cameron are speranţe mari. Ei ar simţi că asta le-ar completa familia”, a declarat o sursă pentru Life & Style.

Cameron Diaz, ieri, în Beverly Hills

Ei bine, până una alta, paparazzi au surprins-o pe Cameron şi ieri, pe când ieşea din restaurantul Hotelului Astoria din Beverly Hills, unde luase masa cu o prietenă. Îmbrăcată lejer, în blugi şi un sacou, actriţa de 45 de ani nu părea să fi trecut prin schimbări fizice semnificative.

foto: Hepta

Modifică Setările