News

De ce au crezut fanii lui Keanu Reeves că actorul se iubeşte cu Helen Mirren?

De ce au crezut fanii lui Keanu Reeves că actorul se iubeşte cu Helen Mirren? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Keanu Reeves i-a şocat pe mulţi, sâmbătă seară, când a apărut la gala LACMA Art + Film din Los Angeles alături de noua lui parteneră de viaţă. 

Şi aceşti mulţi au avut dreptul să fie şocaţi, având în vedere că actorul a dus o viaţă ca de pustnic în ultimele decenii, fără să fie văzut cu o parteneră stabilă timp de ani întregi. 

Ei bine, această norocoasă Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani, nu există de ieri, de azi, în viaţa actorul de 55 de ani. Cea care i-a devenit iubită la începutul acestui an se ştie şi este prietenă cu Reeves de zece ani. Alexandra este o artistă şi filantroapă şi are în comun cu Reeves pasiunea pentru poezie şi artă, în general, cei doi colaborând şi la lansarea a două cărţi semnate de actor. 

Interesant este că, atunci când au apărut primele poze cu Keanu şi iubita sa, fanii actorului au confundat-o pe Alexandra cu veterana actriţă Helen Mirren, în vârstă de 74 de ani. Cei drept, trăsăturile faciale ale celor două sunt foarte asemănătoare. 

E drept că Mirren şi Reeves ar fi făcut o pereche frumoasă, însă actriţa britanică este căsătorită încă din anul 1997 cu regizorul american Taylor Hackford (74).

Modifică Setările