News

De ce Dan Negru nu poate sta lângă Teo Trandafir: "Fiecare cu virusul lui" Prezentatorul a spus tot

De ce Dan Negru nu poate sta lângă Teo Trandafir: "Fiecare cu virusul lui" Prezentatorul a spus tot

Dan Negru crede că nici măcar coronavirusul nu a reuşit să reunească vedetele din Pro TV şi din Antenă.. Prezentatorul TV are convingerea că distanţarea care se poartă între trusturile de presă, şi pe care nu a întâlnit-o peste Ocean, ţine de mentalitatea noastră învechită.

“Statistic, la noi virusu' a fost cu exclusivităţi! Aşa cum ProTV n-a vorbit cu sau despre infectaţii Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectaţii Pro-ului. Fiecare cu virusu' lui, netransmisibil de la o televiziune la alta. Noi toţi in breaslă avem mentalitate de anii '90 .Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la tv. Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel şi Stephen Colbert au prezentat împreună un teledon COVID difuzat simultan pe cele trei mari tv americane.

Eu cu Esca şi cu Teo n-am putea sa stăm niciodata împreună. Şi tot statistic, vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult in România au fost alea care au avut contracte cu televiziunile româneşti. Dar Grigore Moisil a explicat cel mai bine statistica:"dacă pui o fesă pe o plita încinsă şi o fesă pe un bloc de gheaţă, media e bună, dar, in realitate, e vai de fundul tau!", a spus Negru pe un cont de socializare.

 

 

Comentarii

Modifică Setările