Agenda

De ce l-a înlocuit Cove pe Răzvan Fodor, la Pro TV?

De ce l-a înlocuit Cove pe Răzvan Fodor, la Pro TV?

Emisiunea de la prânz „Vorbeşte lumea“ are un nou prezentator: Gabriel Coveşeanu, fostă vedetă a postului Kanal D.

De luni, Gabriel Coveşeanu face parte din echipa de prezentatori a show-ului de prânz de la Pro TV, „Vorbeşte lumea“. El va modera emisiunea, în locul lui Răzvan Fodor, alături de Nadina, Sore şi Vica.

Fodor-Vorbeste-lumea
Răzvan Fodor a fost 2 luni în echipa "Vorbeşte lumea".

„Mă simt foarte bine aici, fetele m-au primit minunat, există o chimie extraordinară între noi şi ne înţelegem perfect. La «Vorbeşte lumea» mă simt ca acasă, ca într-o familie. Îmi doresc ca eu, Sore, Nadine şi Vica săa le facem telespectatorilor după-amiezile mai frumoase, mai pline de zâmbete, şi să le aducem în fiecare zi informaţii utile şi cei mai iubiţi artişti“, a mărturisit fosta vedeta Kanal D, potrivit paginademedia.ro.

Cove-Vorbeste-lumea
Vica, Nadine şi Sore i-au spus "Bun venit!" lui Gabriel Coveşeanu.

Între timp, Răzvan Fodor a reluat filmările pentru formatul „MasterChef“, al cărui prezentator este şi care va reveni în curând pe micile ecrane cu un nou sezon.

Fodor-MasterChef
Răzvan Fodor e prezentatorul emisiunii culinare "MasterChef".

„Am tot vorbit că începe sezonul nou MasterChef şi că va trebui să plec acolo. Este un program intens, vom avea multe filmări în afara Bucureştiului. O să mă dedic în următoarea perioadă proiectului MasterChef, dar voi intra în direct cu voi de acolo şi vă voi aduce informaţii la cald, din culise”, a declarat Răzvan Fodor.

Razvan-Fodor-Chef-Foa-MasterChef
Chef Foa şi Răzvan Fodor

Foa-Patrizia-MasterChefn
Fodor, alături de Chef Foa şi Chef Patrizia.

Foto: pagina oficială