Vedete

De ce s-a despărţit Channing Tatum de Jessie J.?

De ce s-a despărţit Channing Tatum de Jessie J.?

Mai întâi, Channing ne-a uimit cu viteza cu care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Jenna Dewan. acum, ne surprinde din nou cu această despărţire, tocmai când credeam că relaţia cu artista duce undeva

Este drept că, în anul lor de relaţie care s-a scurs, reacţiile publicului la adresa lor nu au fost toate plăcute. Jessie avea mulţi duşmani în tabăra celor care consideră că Channing a făcut o mare greşeală că a pus punct mariajului de 9 ani cu Jenna Dewan, mariaj din care a rezultat şi o fiică, pe nume Everly. Reacţiile contra lui Jessie în mediul online au continuat să apară chiar şi după ce Jenna a anunţat în septembrie că... este însărcinată cu al doilea copil - de data aceasta cu noul ei iubit, Steve Kazee.

Aşa se explică de ce, la un moment dat, Jessie J. şi Channing au decis amândoi să se retragă de pe Instagram.  "Voi lua o pauză de la Instagram. Ca să ies din telefon şi să intru mai mult în viaţa reală. Petrec prea mult timp scrollând prin tot felul de porcării", şi-a explicat Jessie J. decizia.

"Am încercat să-mi găsesc inspiraţia şi să redevin creativ. Şi. să fiu sincer, de vreo doi ani nu mă mai simt atât de creativ de când petrec atât timp pe social media", a scris şi Channing, care, pe lângă actorie este foarte pasionat de sculptură, un hobby pentru care se pare că nu se mai simte la fel de inspirat ca înainte.

"Aşa că voi trăi doar în lumea reală şi n-o să mai petrec atât timp pe telefon. Probabil voi reveni pe social media la un moment dat, dar când o voi face, vreau să înţeleg foarte clar de ce mă aflu aici. Vă iubesc", a mai scris Tatum.

Acum, privind retrospectiv, este limpede că cei doi dădeau, de fapt, o luptă pentru a se regăsi... în cuplu. "Channing şi Jessie au priorităţi şi obiective diferite în viaţă", a explicat acum o sursă apropiată cuplului. "Au avut o relaţie minunată, însă până al urmă lucrurile nu s-au legat. Channing are nevoie să fie tot timpul în Los Angeles, ca să fie alături de Everly, fiica lui cu Jenna Dewan. În vreme ce Jessie vrea să stea în Anglia şi nu-i place Los Angeles", a continuat aceeaşi sursă. Un lucru cu atât mai dureros pentru Jessie cu cât ea nu poate avea copiim pe cale biologică şi oricât l-ar fi iubit pe Channing, ea nu i-ar fi putut dărui, la rândul ei, un urmaş. Jessie le-a povestit fanilor, pe scenă, că a descoperit acum patru ani că are probleme legate de fertilitate.

Aşadar, în cele din urmă, distanţa şi divergenţele legate de modul şi locul de petrecere a timpului, şi-au spus cuvântul. Între timp, Channing, care a revenit pe Instagram, a şters de pe contul său pozele cu Jessie J., iar ea, la rândul său, a renunţat la pozele de cuplu.

Foto: Instagram

Modifică Setările