Gossip

De ce s-au despărţit Channing Tatum şi Jenna Dewan?

De ce s-au despărţit Channing Tatum şi Jenna Dewan?

LOS ANGELES, CA - AUGUST 03: Actor Channing Tatum (L) and his wife Jenna Dewan Tatum arrive at the premiere of Amazon's "Comrade Detective" at the Arclight Theatre on August 3, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Vestea despărţirii lor a luat prin surprindere Hollywoodul! Cele două staruri hollywoodiene păreau că au o relaţie solidă şi un mariaj trainic, care va trece bariera timpului.  

foto: arhivă

S-au despărţit după 9 ani de mariaj

Au anunţat, în cel mai drăguţ mod posibil, că se despart şi că nu fac din asta un război. Ba mai mult, au spus vădit că nicio terţă persoană nu a contribuit la decizia lor, aşa că tabloidele pot încheia căutările unui amant / unei amante înainte să le înceapă. Totuşi, ce a dus la această despărţire?

Unii spun că relaţia lor amoroasă s-ar fi transformat într-una platonică, de prietenie. Vă închipuiţi asta? Că între Jenna şi Channing să nu mai existe pasiune? E posibil, dar greu de acceptat, că doar vorbim despre doi dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, care emană senzualitate prin fiecare por.

O altă ipoteză, mult mai credibilă, e cea lansată de prietenii lor. Aceştia susţin că cei doi au început să-şi dorească lucruri diferite şi că asta i-a înstrăinat. Channing, de exemplu, a tânjit după vacanţele cu prietenii, în timp ce Jenna e o tipă ”mai aproape de casă”. Totuşi, Jenna l-ar fi sprijinit în a face ce-şi doreşte, numai că Channing a prins ”gustul” şi a făcut din asta o obişnuinţă. Lucru, care, în cele din urmă, i-a îndepărtat mai mult decât şi-ar fi dorit.

De ziua lui, Jenna a făcut un compromis şi a mers într-o vacanţă cu rulota, deşi nu e fan

”El a plecat timp de câteva săptămâni în vacanţe cu prietenii. Jenna şi-a dorit ca el să iasă şi să facă lucrurile care-i fac plăcere, aşa că l-a sprijinit în orice iniţiativă. Dar a devenit clar că îi plăcea să fie mai mult departe de casă. Ea i-a dat suficient spaţiu, dar nu a fost un lucru bun pentru mariajul lor. Au încercat să găsească o nouă cale să fie fericiţi împreună, însă n-au mai reuşit.”, a declarat o sursă pentru UsWeekly.

Channing adoră să călătorească

foto: Instagram, arhivă

Modifică Setările