Agenda

Declaraţia Gabrielei Cristea, după ce s-a spus că a fost înlocuită la Kanal D

Declaraţia Gabrielei Cristea, după ce s-a spus că a fost înlocuită la Kanal D

Fanii o aşteptau să revină la cârma emisiunii "Te vreau lângă mine", dar surse din Kanal D au dat drept sigură rămânerea Biancăi Drăguşanu. Iată ce spune Gabriela Cristea despre tăvălugul ce a urmat acestei veşti.

Gabriela Cristea se bucură din plin de maternitate şi, chiar dacă îi e dor de colegii ei din televiziune, spune că vrea să stea cu Victoria, care este încă foarte mică.

"După ştirile care au circulat astăzi în presă şi care nu au nici o bază, vă mulţumesc pentru cuvintele voastre frumoase, dar... nu am spus nici o secundă că mă întorc AZI în televiziune. Am afirmat că sper să se întâmple cât de curând", a ţinut Gabriela Cristea să clarifice lucrurile, într-un mesaj postat pe contul ei de socializare.

Citeşte şi:

Gabriela Cristea, înlocuită definitiv la Kanal D

"Concediul meu post natal se încheie la finalul acestei luni şi mai am dreptul şi la concediul de creşterea copilului. Măcar pe primul să îl termin şi mai vedem. Fizic mă simt pregătită, dar Victoria e încă mititică şi cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami şi tati. Deciziile privind cariera mea şi a lui Tavi le vom lua în familie şi vi le vom comunica vouă, celor care ne sunteţi mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să încline balanţa într-un sens sau altul. Vă îmbrăţişez cu drag!"

Modifică Setările