News

Delia, vacanţă de vis în India. Fotografii impresionante cu cele mai frumoase locuri vizitate de artistă

Delia, vacanţă de vis în India. Fotografii impresionante cu cele mai frumoase locuri vizitate de artistă camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

După ce noaptea dintre ani a prins-o la muncă, pe scenă, chiar în prima zi din 2018 artista a pornit într-o nouă avertură alături de soţul său, Răzvan Munteanu. De data aceasta destinaţia a fost tot una exotică, dar mult mai îndepătată.

Se ştie că artista iubeşte să cutreiere lumea în lung şi în larg, aşa că nu scapă ocazia unei călătorii pe cinste. După ce a susţinut numeroase concerte în preajma sărbătorilor de iarnă, a terminat filmările pentru show-ul tv X Factor şi a încheiat anul tot pe scenă, a decis că este timpul pentru o pauză. Diva a plecat în India şi dacă mulţi s-ar gândi că a plecat în concediu pentru a se odihni, ei bine, nici vorbă de aşa ceva.

Delia nu pierde oportunitatea de a vizita această ţară impresionantă, iar contul său de Instagram este plin de fotografii superbe surprinse chiar în mijlocul populaţiei indiene. A dat hotelurile de lux pentru a se bucura de momente de neuitat şi a descoperi viaţa oamenilor tradiţionali. S-a plimbat cu barca pe Gange şi poate chiar a gândit aceasta vacanţă ca fiind una de purificare a spiritului.

Şi artista Loredana a petrecut în India, făcând o baie iniţiatică în fluviul Gange, locul unde Buddha a ţinut prima ceremonie. Aşa că anul acesta şi Delia şi-a împlinit visul de a ajunge în India şi a descoperi o nouă cultură, odată cu ea vizitând virtual această ţară şi fanii de pe reţelele de socializare pe care Delia îi ţine la curent cu cele mai frumoase peisaje, cele mai exotice mâncăruri şi clipuri video de atmosferă.

Foto: Instagram

Modifică Setările