Vedete

Demi Lovato, prima postare pe Instagram după ce a ieşit de la dezintoxicare

Demi Lovato, prima postare pe Instagram după ce a ieşit de la dezintoxicare

La sfârşitul lunii iulie, Demi Lovato trecea printr-o cumpănă: artista a fost găsită inconştientă în propria casă, după ce ar fi luat o supradoză de droguri.

La câteva zile după ce şi-a revenit şi a ajuns într-o clinică de reabilitare, Demi Lovato i-a mulţumit lui Dumnezeu că încă este în viaţă, după care şi-a scos la vânzare casa în care s-a petrecut tragedia.

La sfârşitul lunii septembrie, cântăreaţa americană a fost fotografiată pentru prima dată după supradoza de droguri, iar zilele trecute paparazzi au făcut publică şi prima fotografie în care Demi Lovato apare după  ce a ieşit de la dezintoxicare.

Acum, cu ocazia alegerilor din Statele Unite, artista a postat prima fotografie pe Instagram după mai bine de trei luni de la ultima postare. În imagine, Demi Lovato apare lângă urna de vot, iar în descrierea fotografiei îi îndeamnă pe toţi americanii să iasă la vot şi afirmă că se simte fericită că a ajuns acasă la timp pentru a-şi exercita dreptul la vot.

În doar 12 ore, fotografia postată de Demi Lovato a strâns peste 5 milioane de like-uri şi aproape 200.000 de comentarii.