Gossip

Demi Moore nu mai vorbeşte cu fiicele sale

de admin

După dificila perioadă a divorţului, când Demi a fost afectată de anorexie şi depresie, ne-am fi aşteptat ca lucrurile să se mai liniştească în familia vedetei. Dimpotrivă!

Actriţa nu mai comunică acum cu fetele sale - Rumer, Scout şi Tallulah. Sau, mai bine zis, ele nu mai vorbesc cu ea, relaţia celor trei cu mama lor atingând un punct maxim de criză după numeroasele certuri din ultima vreme. Ceea ce dovedeşte că revenirea lui Demi nu este nici pe departe completă, după suferinţa provocată de Ashton. "De când s-a despărţit de Kutcher, Demi a fost răvăşită. Iar fetele i-au fost alături tot timpul, inclusiv cât a stat la clinica de reabilitare. Dar acum pur şi simplu au ajuns la capătul răbdării cu ea şi simt nevoia unei pauze. Demi e în continuare neajutorată şi are mereu nevoie de atenţie, iar fiicele ei pur şi simplu au obosit cu acest comportament al ei, pentru că-şi doresc şi ele o mamă - nu o soră mai mică. Dar sunt, în acelaşi timp, foarte îngrijorate ca Demi să nu recidiveze", a declarat pentru Radar Online un apropiat al familiei.

"Unul dintre motivele certurilor este şi relaţia foarte bună a fetelor cu Ashton. Toate îl adoră şi vorbesc cu el permanent, iar Demi urăşte acest lucru. Însă el a fost o parte foarte importantă a vieţii lor şi nu vor să taie orice legătură cu el", a explicat aceeaşi sursă.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările