News

Denise Rifai a semnat un contrat cu Kanal D, după ce şi-a dat demisia de la Realitatea Plus: "Am spus DA cu tot sufletul"

Denise Rifai a semnat un contrat cu Kanal D, după ce şi-a dat demisia de la Realitatea Plus: "Am spus DA cu tot sufletul" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

După ce a anunţat că îşi dă demisia de la Realitatea Plus deoarece există o incompatibilitate între ea şi teoriile postului TV, Denise Rifai a semnat un nou contract. Va fi noua prezentatoare de la Kanal D. 

Denise Rifai va face parte, începând din această toamna,  din echipa Kanal D.  Cu o experienţă bogată în media, Denise Rifai a trecut prin toate etapele formării pentru a ajunge un jurnalist de succes. A fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator, moderator şi realizator de emisiune de ştiri şi talk-show. Timp de aproape nouă ani a fost unul dintre cei mai vocali jurnalişti şi moderatori de la Realitatea TV.

Aceasta a făcut acum primele declaraţii despre noua emisiune: 

"Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus cu tot sufletul şi asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piaţă media din România. În momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să va spun că eu voi rămâne aceeaşi Denise Rifai", a declarat jurnalista, potrivit kanald.ro.

Denise Rifai a dezvăluit motivul pentru care a demisionat de la Realitatea Plus

Prezentatoarea recunoaşte că a cântărit mult această decizie. „Ştiu că mă aşteptaţi mâine seară să fim împreună la Legile Puterii. Mai ales acum, într-o astfel de situaţie când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum şi mai ales când se va încheia! Însă o să vă spun şi dvs ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea şi este un act unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist şi noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si realizator al emisiunii Legile Puterii. Şi aşa o sa rămân! Şi nu pot lucra ca profesionist şi om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care, cu siguranţă, l-ati remarcat şi dumeavoastră'', spunea aceasta în urmă cu  Rifai.

Foto: Facebook