Fashion

Designerul Nicoleta Negură a lansat colecţia capsulă NN Cruise 2018

Designerul Nicoleta Negură a lansat colecţia capsulă NN Cruise 2018

Designer-ul roman Nicoleta Negură a lansat zilele trecute cea mai noua colectie, NN Cruise 2018, fiind un indemn la frumos, puritatea, simplitate si inocenta, asa cum designerul ne-a obisnuit.

Imaginea colectiei a fost frumoasa prezentatoare TV Irina Mohora: “Ma bucur ca ne-am descoperit reciproc! Si ne-am potrivit de minune! Nicoleta Negura a fost o supriza frumoasa pentru mine. Atat propunerea de a colabora cu ea, cat si ea ca om, determinat si pasionat,  dar mai ales creatiile ei, care  m-au cucerit inca de la inceput. Rochiile de matase delicate, cele de voal extrem de feminine m-au trimis cu gandul la Hollywood-ul de alta data. In creatiile ei o femeie se simte confortabil, frumoasa, senzuala, inctezatoare si admirata. Asa a fost in cazul meu.”

Designerul Nicoleta Negură nu se află la prima sa colaborare cu persoane publice din industria mondena. Vedete precum Simona Patruleasa, Ilinca Vandici, Nicoleta Nuca, Diana Dumitrescu, Cosmina Pasarin sau Roxana Nemes poarta rochiile designerului roman.

Colectia este una versatile si cuprinde piese de seara: rochii lungi, salopete, rochii ¾, create din materiale naturale, pretioase si texturi feminine precum matasea, dantela sau bumbacul, piese lucrate cu minutiozitate si bun gust. Colectia imbina rafinamentul si glamour-ul, iar fiecare tinuta este creata intr-un stil diferit, fiind accesibila oricarui tip de femeie.

www.nicoletanegura.ro

Model: Irina Mohora

Credit foto: Mircea Netea

Make-up&hair: Cristian Buca

Locatie: The President Lounge

Proiect coordonat de: Manifesto Events&PR

Modifică Setările