News

Dev Patel şi Tilda Cobham-Hervey formează cel mai nou cuplu de la Hollywood

Dev Patel şi Tilda Cobham-Hervey formează cel mai nou cuplu de la Hollywood

Dev şi mama sa pe covorul roşu de la Oscar.

Este oficial - " Vagabondul Milionar" nu mai este singur.  Dev Patel, care a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, dar a pierdut în faţa lui Mahershala Ali, s-a ales cu o nouă iubită la fel de celebră.

dev patel tilda

Devenit unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi de la Hollywood, a rupt inima fanelor când s-a afişat de mână cu actriţa Tilda Cobham-Hervey pe străzile din Los Angeles. Această apariţie confirmă relaţia celor doi, iar lucrurile  se pare că sunt destul de serioase, căci Dev şi-a petrecut ziua alături de cele mai importante femei din viaţa lui, Tilda de 22 de ani  şi mama actorului, Anita.

Până acum, cuplul nu a confirmat în mod public relaţia, dar fericirea de pe chipul celor doi i-a trădat. Actorii vor apărea împreună şi pe marile ecrane în thriller-ul americano-australian, Hotel Mumbai.  Relaţia lor este una încă învăluită în mister, după ce Tilda l-a însoţit pe Dev la petrecerea de dinaintea premiilor Oscar, la Montage Beverly Hills.

Dev Patel
Dev şi mama pe covorul roşu de la Oscar

Potrivit publicaţiei E!, cei doi îndrăgostiţi au fost văzuţi ţinându-se de mână şi stând unul lângă celălalt la masa lui Harvey Weinstein, alături de mama lui Dev şi de întreaga echipă din filmul Lion.

Foto: Getty Images, Twitter