Lifestyle

Deznodământ tragic în "Vlad". George Piştereanu nu mai joacă în serialul de la Pro TV: "Vreau ca spectatorii să rămână alături de mine"

Deznodământ tragic în "Vlad". George Piştereanu nu mai joacă în serialul de la Pro TV: "Vreau ca spectatorii să rămână alături de mine" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

George Piştereanu a jucat rolul lui Tibor în serialul Vlad, difuzat la Pro TV. În urma unei altercaţii, personajul său a fost împuşcat, aşa că acesta nu mai face parte din echipă. Ce declaraţii face despre această experienţă?

Am văzut o luptă pe viaţă şi pe moarte între Vlad, aliaţii săi şi Iordache şi oamenii lui. Această luptă încrâncenată şi spectaculoasă dintre cele două tabere s-a lăsat cu victime.

Tibor, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Vlad a murit. Tibor este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului, iar fanii au fost îndureraţi când au vizionat scena. Ce spune George Piştereanu despre acest rol?

„Povestea lui Tibor este apreciată pentru că Tibor are coloană vertebrală. Şi cred că oamenii apreciază aceste valori precum onoarea, caracterul, prietenia, asumarea. Cred că este în gena noastră să apreciem valorile de căpătâi ale societăţii. Personalitatea lui Tibor s-a conturat la finalul primului sezon şi oamenii au mers cu el. Noi avem în industrie această expresie, spectatorul trebuie să meargă cu personajul. Să meargă însemnând că trebuie să îl aprecieze, să îl placă, să îi emoţioneze. Iar dacă reuşeşti să îţi duci personajul acolo ca şi actor e genial.

De aceea mă bucur că oamenii au „mers” cu Tibor. El moare luptând, povestea lui se încheie nobil. Mă bucur că prin acest personaj am reuşit să ajung la atât de mulţi oameni şi că spectatorii s-au ataşat de acest personaj. Dacă voi mai avea ocazia să particip la un proiect de anvergura VLAD o voi face cu siguranţă. Noi am ajuns la acest proiect extraordinar pentru că echipa VLAD e o echipă de oameni dedicaţi şi profesionişti, care au lucrat pentru un scop comun. Evident că vreau ca spectatorii să rămână alături de mine, pentru că am multe surprize pentru voi, ba chiar Hollywoodiene. Atât pot să vă spun deocamdată, fiţi cu ochii pe mine în continuare şi bineînţeles nu rataţi următoarele episoade din VLAD.”

Foto: Pro TV

Modifică Setările