Agenda

Diana de la "Insula iubirii", la "Chefi la cuţite" FOTO

Diana de la "Insula iubirii", la "Chefi la cuţite" FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cea mai controversată concurentă din show-ul Antenei 1 aterizează direct în bucătăria concursului "Chefi la cuţite". Uite cu ce preparat a vrut să impresioneze juriul.

Competiţia culinară difuzată de Antena 1 şi-a început deja căutările pentru cei mai talentaţi concurenţi, dornici să intre din toamnă în cea mai savuroasă aventură culinară! Pasionaţi de bucătărie sau profesionişti în domeniu s-au prezentat în faţa celor trei juraţi cu speranţa că îşi vor adjudeca un loc într-una dintre echipe.

Diana Ionela Constantin s-a înscris şi ea pe lista aspiranţilor la un loc în emisiune. Cunoscută din sezonul 3 al emisiunii controversate ,,Insula Iubirii”, Diana încearcă să cucerească de data asta altfel, apelând la gusturi şi mirosuri. Pe principiul "dragostea trece prin stomac", cea care a căzut pradă tentaţiilor în Thailanda şi a iscat o mulţime de controverse pe seama relaţiei de iubire cu una dintre ispite a încercat să-i câştige de partea ei pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Diana a pregătit un preparat cu influenţe italieneşti: pui cu gorgonzola şi penne în sos alb. De la ,,ceremonia focului” la o experienţă în care se supune unor probe ,,la cuţite”, Diana şi-a etalat farfuria şi s-a străduit să se prezinte impecabil în faţa celor mai obiectivi dintre juraţi, nespecificând pe care dintre cei trei bucătari ar dori să-l impresioneze.

Dacă savoarea preparatului a fost îndeajuns pentru a obţine un cuţit, verdictul chefilor în urma jurizării celei mai controversate farfurii şi parcursul concurentei de la ,,Insula iubirii” în experienţa culinară, toate din această toamnă doar la Antena 1.

Modifică Setările