Agenda

Diana de la "Insula iubirii", la "Chefi la cuţite" FOTO

Diana de la "Insula iubirii", la "Chefi la cuţite" FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cea mai controversată concurentă din show-ul Antenei 1 aterizează direct în bucătăria concursului "Chefi la cuţite". Uite cu ce preparat a vrut să impresioneze juriul.

Competiţia culinară difuzată de Antena 1 şi-a început deja căutările pentru cei mai talentaţi concurenţi, dornici să intre din toamnă în cea mai savuroasă aventură culinară! Pasionaţi de bucătărie sau profesionişti în domeniu s-au prezentat în faţa celor trei juraţi cu speranţa că îşi vor adjudeca un loc într-una dintre echipe.

Diana Ionela Constantin s-a înscris şi ea pe lista aspiranţilor la un loc în emisiune. Cunoscută din sezonul 3 al emisiunii controversate ,,Insula Iubirii”, Diana încearcă să cucerească de data asta altfel, apelând la gusturi şi mirosuri. Pe principiul "dragostea trece prin stomac", cea care a căzut pradă tentaţiilor în Thailanda şi a iscat o mulţime de controverse pe seama relaţiei de iubire cu una dintre ispite a încercat să-i câştige de partea ei pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Diana a pregătit un preparat cu influenţe italieneşti: pui cu gorgonzola şi penne în sos alb. De la ,,ceremonia focului” la o experienţă în care se supune unor probe ,,la cuţite”, Diana şi-a etalat farfuria şi s-a străduit să se prezinte impecabil în faţa celor mai obiectivi dintre juraţi, nespecificând pe care dintre cei trei bucătari ar dori să-l impresioneze.

Dacă savoarea preparatului a fost îndeajuns pentru a obţine un cuţit, verdictul chefilor în urma jurizării celei mai controversate farfurii şi parcursul concurentei de la ,,Insula iubirii” în experienţa culinară, toate din această toamnă doar la Antena 1.