Vedete

Diana Dumitrescu acuză probleme de sănătate în timpul sarcinii. Ce e de făcut?

Diana Dumitrescu acuză probleme de sănătate în timpul sarcinii. Ce e de făcut? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Şi-a împlinit cel mai arzător vis, acela de-a avea un copil, însă acum întâmpină obstacole la care nu s-ar fi gândit.

Diana Dumitrescu (35) a mărturisit recent că este însărcinată şi, după burtica ei, am spune că a aşteptat patru-cinci luni până să facă dezvăluirea.

"S-a întâmplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne aşteptam mai puţin! ❤️", a scris ea pe reţelele de socializare, alături de o fotografie cu noile sale forme de graviduţă, realizată la nunta bunei sale prietene, Mihaela Moise. 

Acum însă, în loc să se bucure de vremea frumoasă de afară, Diana Dumitrescu este ţinuită la pat şi fără şanse de-a se doftorici.

"Nu mai pot! Sunt atât de răcită, că nu mai pot! Este oribil să fii răcit şi să nu poţi să iei medicamente!", explică actriţa starea sa într-un filmuleţ postat online, în care le cere sfatul altor mămici.

Totodată, ea suferă şi de-o erupţie cutanată, apărută în timpul sarcinii. "Am şi eu o întrebare pentru mame sau pentru femei care sunt acum însărcinate: ce creme de faţă folosiţi, pentru că eu m-am umplut de bube şi nimic nu-mi mai prieşte şi am căutat ceva special pentru femeile însărcinate, dar nu găsesc nimic. Aşa că dacă aveţi recomandări, vă rog daţi-mi şi mie un mesaj".

Sperăm ca Diana Dumitrescu să găsească rapid un remediu la problemele sale şi să se bucure de această perioadă frumoasă a vieţii ei.