News

Diana Dumitrescu şi-a arătat pentru prima oară fiul. Cum arată Carol


Diana Dumitrescu şi-a arătat pentru prima oară fiul. Cum arată Carol camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Diana Dumitrescu şi soţul ei, Alin Boroi, au marcat ieri şase ani de relaţie. Frumoasa blondă a ţinut să bifeze acest eveniment într-un mod cu totul special, le-a arătat prietenilor ei virtuali prima poză cu băieţelul ei. Micuţul este teribil de scump.

”Eu şi Carol îl aşteptăm pe tata! Azi celebrăm şase ani de relaţie, iar el, Carol, este cel mai minunat şi frumos lucru pe care puteam să-l facem! Ne veţi vedea împreună, într-o bucăţică de rai, unde am ales să celebrăm. 6 ani cu de toate, cu bune, cu rele, dar cu speranţă şi optimism că totul va fi bine, că orice s-ar întampla vom lupta unul pentru celalalt, vom fi o familie, indiferent de neînţelegeri sau certuri sau discuţii, ca iubirea care ne-a legat ne va da şi înţelepciunea de a merge mai departe, împreună! Doamne ajută!”, a mărturisit Diana.

Vedeta şi Alin s-au cunoscut într-un club şi s-au căsătorit după trei ani de relaţie. Actriţa a mai fost căsătorită în trecut cu Ducu Ion. Diana a vorbit de curând despre motivele care au dus la ruperea relaţiei.

 

„S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuţii între noi doi niciodată despre aşa ceva. Relaţia s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viaţa cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeaşi casă, fiecare avea viaţa lui, eu ieşeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini. Pur si simplu eu cred că relaţia noastră a funcţionat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupaţi, aveam chestii în comun. În momentul în care eu nu am mai lucrat şi el lucra mai puţin şi am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul şi nu ne cunoaştem. Eu îmi doream ceva de la viaţă, el îşi dorea altceva. Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate”, a spus Diana Dumitrescu în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

“Am fost foarte îndrăgostiţi unul de celălalt, pur şi simplu lucrurile s-au schimbat. Era şi faptul că eu îmi doream să rămân însărcinată şi nu puteam…Lucrurile s-au rupt între noi", a mai spus vedeta.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările