News

Diana Munteanu Niculescu „Dansează printre vise”

de admin

Diana Munteanu Niculescu „Dansează printre vise”

Diana Munteanu Niculescu, senior reporterul de la Observator, participă în această toamnă la „Dansează printre vise”, show-ul Antenei 1 realizat după cel mai longeviv format de dans din lume.

Pentru Diana, experienţa va fi una total necunoscută, cu atât mai mult cu cât nu a participat niciodată în niciun concurs. „Mă bucur nespus că am revenit alături de oamenii pe care îi cunosc, pe care îi apreciez şi care mi-au fost ca o familie timp de 7 ani. Am urmărit ediţiile din străinătate ale show-ului, abia aştept să începem repetiţiile”, a mărturisit încântată Diana.

Diana e obişnuită cu antrenamentele fizice obositoare şi cu ritmul alert pe care le presupun competiţiile de nivel înalt, aşa cum va fi şi „Dansează printre vise”. „Am terminat Liceul Sportiv, am practicat 8 ani atletism şi m-a ajutat enorm în viaţă. M-a învăţat să fiu un om ordonat, echilibrat şi ambiţios. De-a lungul timpului am simţit că tot ce am acumulat atunci mi-a folosit ulterior. Sunt sigură că şi acum va fi la fel”, declară încrezătoare frumoasa vedetă.

FOTO Antena 1