Body & Soul

Dietă de vedetă. Sfaturi de la Eva Mendes pentru un trup de invidiat!

Dietă de vedetă. Sfaturi de la Eva Mendes pentru un trup de invidiat!

Deşi este actriţă, soţie şi mamă a doi copii, arată incredibil de bine pentru cei 43 de ani ai săi. Eva Mendes este cu siguranţă o norocoasă, înzestrată de mama natură cu trăsături frumoase, însă un asemenea trup trebuie întreţinut cu sport şi cu un regim alimentar sănătos. Actriţa ştie mai bine cum schimbarea stilului de viaţă a ajutat-o să revină la forma iniţială, după naşterea celor două fiice ale sale cu Ryan Gosling.

Deşi nu a mai apărut în lumina reflectoarelor de foarte mult timp, putem spune sigur că cel mai recent pictorial al actriţei este unul incendiar şi ne aratată o Eva care şi-a păstrat farmecul, dar şi silueta, de-a lungul anilor. Cum se menţine în formă? Ei bine, este extrem de ocupată cu copiii şi nu are timp deloc să se odihnească, aleargă toată ziua după cele două fetiţe, Esmeralda şi Amada de 2 ani, respectiv 11 luni. Desigur că i-a fost mai greu să revină la forma iniţială după ce a născut-o pe cea de-a doua micuţă, dar nu atât de greu precum şi-ar fi imaginat. Eva a spus că renunţarea la dulciuri şi la fast food, combinată cu o viaţă actrivă, au ajutat-o foarte mult.

În interviul acordat revistei Shape, Eva a declarat că, deşi obişnuia să alerge foarte mult,  după ce a deveni mamă lucrurile s-au mai schimbat: "Îmi place să alerg repede şi chiar văd rezultate bune după ce combin asta cu 30-45 de minute de cardio. Între cele două exerciţii ridic greutăţi.". Actriţa apeleză şi la genoflexiuni şi fandări, dar în ultima vreme a rărit aceste exerciţii din cauza unei hernii de disc.

În plus, soţia lui Gosling îşi face întotdeauna timp pentru ea: " Dacă ştiu că am o oră liberă, atunci o dedic sportului, o prioritate pentru mine. Când mă pregătesc pentru un eveniment şi în apropierea verii fac sport cinci zile pe săptămână."

Hidratarea este cheia spre succes, pentru că o piele sănătoasă porneşte din interior! Eva are întotdeauna o sticlă de apă cu ea şi se hidratează constant. Ea apelează şi la suplimente de ulei de peşte şi ulei de nucă de cocos pe care le aplică pe faţă pentru un ten mai luminos şi mai sănătos.

Nu o să vă vină să credeţi, însă Mendes mănâncă aceleaşi lucruri în fiecare zi şi nu este vorba de pizza. De obicei îşi începe ziua cu ouă omletă sau ochi, alături de o felie de pâine prăjită. Pentru prânz şi cină, actriţa se asigură întotdeauna că păstrează un echilibru între proteine şi legume. "Am crescut mâncând orez şi fasole, aşa că includ orice fel de cereale la fiecare masă", a spus Eva. "Pentru masa de prânz aleg somon şi orez sau quinoa şi încerc să mănânc şi o salată. Consum acelaşi lucru şi la cină. Nu mă plictisesc de anumite alimente." Dulciurile şi fast food-ul se numără printre preferatele ei, dar încearcă să mănânce aceste alimente cât mai rar:  "Dulciurile sunt slăbiciunea mea, trebuie să fiu atentă la cantitatea de zahăr pe care o consum. M-am obişnuit să am ceva dulce după fiecare masă, aşa că trebuie să mă decid când consum ceva cu zahăr, mai bine la masa de prânz, nu la cină."

Foto: Instagram, Shape Magazine

Modifică Setările