News

Dietă extremă! Cât de mult s-a îngrăşat Bradley Cooper pentru rolul de Oscar?

de admin

Dietă extremă! Cât de mult s-a îngrăşat Bradley Cooper pentru rolul de Oscar?

Chipeşul actor a revenit în atenţia noastră cu noul rol din “American Sniper”, un film foarte bun şi controversat, bazat pe o poveste reală. Şi cum reţeta succesului la Hollywood, mai ales în rândul bărbaţilor, este să se transforme radical – fie să se îngraşe foarte mult, fie să slăbească foarte mult – pentru a primi un trofeu, iată-l şi pe Bradley Cooper într-o formă foarte solidă, mândrindu-se cu 20 de kg de muşchi în plus! Oare va primi Oscarul pentru efort?

Actorul de 40 de ani a mărturisit că pentru a-l juca cum trebuie pe soldatul american Chris Kyle a trebuit să consume 6000 de calorii pe zi! Aproape triplu faţă de porţia recomandată zilnic pentru un om normal. “A trebuit să ajung în punctul în care credeam că sunt el”, a povestit Bradley pentru Men’s Health. „La 90 de kg, părea o glumă totul... Chris nu era pacheţele, el era doar un urs!”. Însă dieta starului nu a constat în dulciuri şi alimente grase.

Ca să ajungă atât de bine făcut, a trebuit să urmeze sfaturile unui trainer personal şi a avut un bucătar care i-a gătit 5 mese pe zi, plus batoane energizante şi băuturi speciale post-antrenamente. “A fost un şoc pentru corpul meu. Dacă e vorba de pizza şi tort, ok. Dar 6000 de calorii pe zi devine stresant imediat”, a mai spus el, care ajunsese la 110 kg pentru rol.

Odată ce filmările s-au încheiat, Bradley a trecut la slăbit şi, în mod ironic, a ajuns înapoi la cele aproape 90 de kg, pentru un alt rol, cel de bucătar, în viitorul său film. “American Sniper” are 6 nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film şi cel mai bun actor în rol principal pentru Bradley Cooper.

FOTO HEPTA

Modifică Setările