News

Dietele extreme ale familiei Kimye

de admin

Obsedata de imaginea lor de cuplu perfect, Kim Kardashian a început un regim de slăbire foarte sever, pentru a închide şi ultimele guri care încă mai comentează despre formele ei... Şi ce să vezi? Soţul Kanye îi urmează exemplul

Se ştie deja că starleta se supune unui regim draconic: nu consumă mai mult de 600 de calorii pe zi, care provin, în general, dintr-un smoothie cu proteine dimineaţa, urmat de un smoothie din legume, apoi un prânz constând în humus cu conopidă sau castraveţi ori jumătate de avocado pasat, iar după-amiază o gustare din fructe de mare. Totul, bineînţeles, completat de un program de sport intens.

Credeţi că domnul West stă degeaba în tot acest timp? Uimitor, dar şi el a început în paralel un regim la fel de drastic, poate prea drastic pentru un bărbat. Starul urmează acest program sub atenta supraveghere a antrenorului personal, faimosul Harley Pasternak, care nu-i dă voie să consume decât 3 smoothie-uri pe zi şi două gustări uşoare. În plus, West face sport de 5 ori pe săptămână.

"Îl ştiu pe Kanye de multă vreme, astfel încât am legat o prietenie frumoasă. Mergem împreună în vacanţe cu familiile noastre, iar eu eram acolo când s-a îndrăgostit de Kim. Programul meu pentru el cuprinde şedinţele de sport la sală, plus urcatul unui anumit număr de trepte zilnic şi supravegherea dietei. El consumă un smoothie alb la micul dejun, unul roşu la prânz şi unul verde la cină, toate preparate cu proteine, fibre şi grăsimi sănătoase. Kanye poartă tot timpul un Fitbit în buzunar. Acesta e un device care-i monitorizează activitatea, pentru ca eu să-i pot număra pe laptopul meu treptele pe care el le urcă zilnic", a dezvăluit Pasternak pentru Daily Mirror.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările