Agenda

DIGI FM se ţine de cântări surpriză!

DIGI FM se ţine de cântări surpriză!

Pe 6 martie, matinalii Cătălin Striblea, Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov, Bogdan Ciuclaru şi invitata lor surpriză, Feli, au surprins publicul din Băneasa Shopping City cu un super concert pop up.

Ce a însemnat asta? Fără să anunţe şi fără mare tam-tam, aceştia au strâns tot publicul mall-ului în zona de intrare, acolo unde echipa Digi FM şi invitata lor au apărut dintr-o dată, deghizaţi şi puşi pe mega cântare. „E minunat să faci surprize, iar evenimentul nostru a fost o surpriză plăcută pentru toţi cei care s-au adunat în jurul scenei întrebându-se cine este vocea făină din faţa lor. Am vorbit cu Feli înainte de concert să nu se dea de gol, să nu spună un “ioi” sau un “no”, ca să fie surpriza completă. În plus, am ajutat-o să se camufleze cu o pălărie, ochelari de soare şi alte câteva accesorii. Abia după a doua piesă am anunţat că este vorba chiar de Feli, moment în care au început să vină spre scena noastră şi cei care se plimbau prin mall. Şi pentru că ne-a plăcut foarte mult reacţia oamenilor, promitem să mai facem şi altă dată", ne-a spus Bogdan Miu imediat după eveniment, încă entuziasmat de întreg momentul de pe scenă.

După două piese cover, Striblea şi Miu au renunţat la costume şi la măşti, invitând-o şi pe artista noastră să facă la fel. „Feli e extraordinară şi a demonstrat-o încă o dată. A reuşit să adune oamenii cu vocea ei, deşi nu ştia nimeni cine este ea. Mă bucur că, alături de colegii mei din matinalul Digi FM am reuşit să scoatem o după amiază de miercuri din rutină. Şi abia aştept să dezvăluim şi următoarele surprize!” ne-a spus şi matinala Beatrice Ghiciov, tare bucuroasă după reprezentaţie.

Cătălin Stribea, deja s-a pus pe un plan nou. „Am avut o grămadă de emoţii, dar a fost o seară minunată.” ne-a declarat acesta. „Reacţia oamenilor a fost foarte bună, iar vocea lui Feli e uimitoare. Mai facem!”. Acesta este doar primul dintr-o serie, care să îşi propună să surprindă plăcut ascultătorii Digi FM acolo unde nu se aşteaptă. Colegul matinal, Bogdan Ciuclaru, confirmă şi el un nou pop up singing Digi FM, cât de curând,într-un loc neaşteptat. O face însă în stilul sau caracteristic, mai în glumă, mai în serios. „Vrem să repetăm experienţa cât mai curând” spune el. „Ne punem pe exersat, la cântat şi coregrafie, şi plecăm în turneu. Căutăm acum artişti să ne cânte în deschidere.”

“Mi s-a părut o experienţă frumoasă. Am văzut experimentul şi afara din România şi mă bucur tare că am fost primul artist român ales să facă o astfel de surpriză “plănuită” de echipa Digi FM. Mulţumesc tare! M-am simţit excelent!”, a spus Feli.

Aşadar, mare atenţie mare, pentru că nu ştiţi de unde sare Pop Up-ul adus de matinalii Digi FM şi vă treziţi fix în mijlocul unui super concert susţinut de artistul vostru preferat. 

Comentarii

Modifică Setările