TV

Din 4 iunie, Iuliana Tudor îţi pregăteşte o surpriză. Vezi despre ce este vorba!

Din 4 iunie, Iuliana Tudor îţi pregăteşte o surpriză. Vezi despre ce este vorba!

Dacă vă era dor de Iuliana Tudor, ei bine, aflaţi că vedeta TVR 1 se pregăteşte sa revină pe micul ecran cu un nou sezon al emisiunii Vedeta Populară.

După ce a strălucit pe covorul roşu al recentei Gale a Uniunii Cineaştilor din România (foto jos), din 4 iunie, Iuliana Tudor şi echipa emisiunii îi caută cei mai buni interpreţi de muzică populară şi merg să îi întâlnească în principalele zone folclorice ale ţării.

„Iată, vă pot oferi vestea bună: pregătim sezonul 4 Vedeta populară şi pornim la drum pentru preselecţii! Voi veni în şapte oraşe din România, pentru a cunoaşte cât mai mulţi români iubitori de folclor. Încearcă! Şansa e de partea ta! Poţi fi chiar tu vedeta populară! Te aştept cu drag la preselecţii!”, spune Iuliana Tudor.

Craiova, Caransebeş, Cluj-Napoca, Bistriţa, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti sunt oraşele în care Iuliana Tudor şi echipa emisiunii Vedeta populară organizează în luna iunie preselecţii pentru sezonul al patrulea al talent-show-ului de folclor de la TVR 1.

Concurenţii trebuie să demonstreze că ştiu folclor, că au voce şi dorinţa de a face publicul să vibreze la muzica lor. Pe lângă titlul de Vedeta populară, câştigătorul concursului va intra şi în posesia marelui premiu de 100.000 lei al emisiunii.

Modifică Setările