News

Diva glam din aceste imagini este o fostă sportivă. O recunoşti?

Diva glam din aceste imagini este o fostă sportivă. O recunoşti?

O fostă sportivă de performanţă, ba chiar campioană olimpică la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004... Frumoasa tânără a fost o apariţie de senzaţie în ţinută de gală, miercuri seară, dar şi principala atracţie a Balului Nataţiei, aflat la ediţia inaugurală.

Iar blonda în albastru şi gazda evenimentului este chiar excelenta noastră înotătoare, Camelia Potec, în prezent preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie.

Aflat la prima ediţie, Balul Nataţiei a strâns laolaltă foşti mari campioni ai sportului românesc, dar şi oameni de afaceri, într-o încercare de promovare a acestui frumos sport. Scopul balului a fost acela de a strânge bani pentru înot şi înotători, cu ajutorul unei licitaţii caritabile.

Culoarea serii a fost albastru, precum apele bazinului, iar Camelia a purtat o rochie de seară sexy, în această culoare, la care a asortat o capă din blană. „Albastrul e preferatul meu, aşa că şi rochia e făcută din material de această culoare. De asemenea, blana e tot albastră. De altfel, toţi invitaţii au avut câte ceva din această culoare în ţinutele lor”, a explicat Camelia Potec.

Ne place ţinuta Cameliei şi i-am da o medalie de aur şi pentru acea superbă pereche de picioare.