Fashion

Divele s-au întrecut în ţinute sexy la Governors Awards. Iată cele mai extravagante apariţii!

Divele s-au întrecut în ţinute sexy la Governors Awards. Iată cele mai extravagante apariţii! camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Emma Stone sau Helen Mirren au fost doar câteva din celebrităţile care au strălucit la cea de-a 9-a ediţie a Premiilor Governors, eveniment în cadrul căruia cinci personalităţi din lumea filmului au primit onoruri pentru munca lor de la Hollywood.

Sâmbătă, pe covorul roşu de la Dolby Ballroom din Hollywood, a fost o adevărată paradă de ţinute sexy, vedete de seamă venind pentru a sărbători realizările unor oameni importanţi precum regizorul Agnes Varda (89), regizorul Charles Burnett (73), regizorul Alejandro González Iñárritu (54), directorul de imagine Owen Roizman (81) şi actorul canadian Donald Sutherland (82).

Cu o asemenea ocazie, o reuniune a unor actori şi actriţe celebrii la Hollywood, ţinutele purtate de vedete nu aveau cum să fie altfel, decât superbe. Au ales cele mai interesante rochii, de la modele sexy cu crăpătură pe picior sau spatele gol, la ţinute mulate cu decolteu, sau unele mai sumbre, all black. Iată cum s-au îmbrăcat divele la acest eveniment! Cine a avut cea mai inspirată alegere vestimentară?

Foto: Getty Images

Modifică Setările