News

Divorţurile anului 2015

de admin

Nici nu a început bine anul, că vedetele se şi grăbesc să-şi spună adio, după mariaje lungi sau din contră, încercări eşuate şi scurte de-a avea o căsnicie fericită. Au trecut doar cinci luni de la începutul anului şi am fost asaltaţi de ştiri ale unor despărţiri dureroase ale celebrităţilor noastre preferate. Cine a luat din nou viaţa în piept şi care sunt divorţurile anului 2015?

Stephen Collins şi Faye Grant

Actorul preferat în serialul de familie “Al şaptelea cer” a devenit instant persona non grata după dezvăluirile că a molestat fete minore de-a lungul timpului. Soţia sa a intentat divorţ după ce au apărut înregistrări cu aceste mărturii şi anul acesta, divorţul oficial pronunţându-se rapid, pe 23 ianuarie.

Patrick Dempsey şi Jill Fink

Printre divorţurile anului 2015 se numără şi unul foarte supărător pentru fanii starului sexy din “Anatomia lui Grey”. McDreamy a înşelat-o pe soţia sa, Jill, cu care are trei copii şi cu care a împărţit un mariaj de 15 ani, iar aceasta a intentat divorţ tot în ianuarie. Se speculează că aceasta ar dori jumătate din averea lui Dempsey, de 40 de milioane de dolari.

Hilary Duff şi Mike Comrie

Unul din divorţurile anului 2015 este şi cel dintre artista de 27 de ani şi cel cu care este căsătorită din 2010 şi are un fiu. Vedeta a intentat divorţ în februarie 2015, după mai multe despărţiri şi împăcări cu Mike, şi vrea custodia fiului lor, urmând ca soţul ei înstrăinat să aibă doar drepturi de vizitare.

Pamela Anderson şi Rick Salomon

Cei doi ar bifa acum cam al treilea divorţ din istoria lor împreună! În februarie, starleta a înaintat actele de divorţ de cel care i-a fost soţ pentru a treia oară. Prima dată s-au căsătorit în octombrie 2007, dar s-au despărţit la două luni diferenţă. S-au căsătorit din nou în ianuarie 2014, ca să înainteze actele de divorţ iar în iulie. Nu s-a mai ajuns la final, cei doi împăcându-se. Însă acum se pare că Rick nu mai scapă: unul din divorţurile anului 2015 va fi cu siguranţă declarat între Pam şi acesta, după ce blonda a intentat iar actele în februarie anul acesta...

Modifică Setările