News

Divorţează Dana Războiu? "Unii oameni sunt foarte toxici"

Divorţează Dana Războiu? "Unii oameni sunt foarte toxici" camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Aflată în vacanţă cu băieţii ei, fosta vedetă de televiziune a dat de înţeles că mariajul ei nu funcţionează aşa cum ar trebui.

Dana Războiu este căsătorită cu Bogdan Enoiu, cu care are doi fii: pe Victor şi pe Marc. De Sărbători, fosta prezentatoare de ştiri a fost la schi, în Elveţia, de unde a postat o fotografie cu ea şi băieţii săi. Mesajul care a însoţit fotografia i-a pus, însă, pe toţi pe gânduri.

"Vacanţa noastră s-a terminat. Am petrecut mult timp cu copiii mei, 24/24, timp in care am jucat uno, am schiat, am sărit in pat, am mâncat multe clatite cu nutela, ne-am împuşcat cu bile albe, am făcut mate şi am scris propoziţii complicate in română, am vorbit despre lume, despre oameni, despre noi şi despre emoţiile noastre❤️Victor a schiat mult, Marc nu a vrut sa schieze decât două zile, am stat cu el prin zăpada şi ne-am bulgărit cu orele. A fost o vacanţa aproape reuşită şi asta datorită copiilor mei care îmi umplu viaţa de bucurie", a scris Dana Războiu pe Instagram.

Iată, însă, şi pasajul care i-a alertat pe fani: "Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Şi pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni, vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru, anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest va rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru ca aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să vă spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei rămânem nedespărţiţi şi puternici împreună. Fiţi înţelepţi şi, cum zic englezii, be true to yourself!".

După ce a apărut în presă mesajul său, Dana Războiu a revenit cu clarificări: „Nu suntem divorţaţi! Mă gândesc la copii şi la ce am de făcut ca să le fie lor bine. Dacă lor le e bine şi mie îmi este bine. Sunt foarte dezamagită de el şi de felul în care îmbătrâneşte. Face 60 de ani şi cred că e o vârstă la care ar trebui să ai mai multă înţelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânără decât el, dar pentru unii bărbaţi tot nu e suficient, au relaţii cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferinţă asta pentru mine. Nu spun nimic de mulţi ani, dar acum vreau măcar să fiu lăsată să-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea”, a declarat Dana Războiu la Antena Stars.

Comentarii

Modifică Setările