Vedete

DJ Wanda a avut petrecerea burlăciţelor în Barcelona FOTO

DJ Wanda a avut petrecerea burlăciţelor în Barcelona FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

DJ Wanda şi logodnicul ei, Karl Katavich, au decis să îşi petreacă ultimele zile de burlăcie în moduri memorabile. Dacă ea a plecat la Barcelona alături de cele mai bune prietene, el a avut parte de o petrecere surpriză în Alpii elveţieni!

A mai rămas foarte puţin până când DJ Wanda va deveni, în acte, doamna Katavich. Şi pentru că a început deja numărătoarea inversă până la mult aşteptata nuntă, atât Wanda, cât şi Karl, au hotărât să îşi petreacă în moduri de neuitat ultimele zile de burlăcie. 

DJ Wanda a avut parte de o petrecere a burlăciţelor cu stil. Vedeta a plecat, împreună cu cele mai bune prietene, în Barcelona, acolo unde au petrecut câteva zile de vis. S-au cazat într-unul dintre cele mai faimoase hoteluri din oraş cu piscina pe acoperiş.

„Au fost câteva zile minunate petrecute în compania prietenelor mele dragi. Ne-am distrat ca fetele. Am stat la soare şi am făcut baie în piscina hotelului, am savurat cocktail-uri delicioase şi am râs mult. În restul timpului, ne-am răsfăţat cu şedinţe de shopping şi SPA. Nu cred că aş fi putut avea o petrecere a burlăciţelor mai reuşită”, a declarat DJ Wanda. 

Cât despre logodnicul ei, Karl Katavich, el a avut parte de o experienţă ceva mai... masculină. A plecat în Elveţia alături de cei mai apropiaţi prieteni, precum omul de afaceri Avi Lasarow, dar şi de fratele său mai mic venit tocmai din Australia. 

Aceştia i-au făcut o mulţime de surprize viitorului mire şi chiar de la aeroport, l-au îmbrăcat în Elvis Presley. Petrecerea burlacilor nu s-a lăsat cu cluburi de noapte şi aburi de alcool, ci cu sesiuni de hiking în Alpii Elveţieni. 

Nunta Wandei cu Karl, cel cu care s-a logodit în primăvara acestui an, se anunţă a fi cel mai extravagant eveniment de acest tip din showbiz-ul românesc, un eveniment plin de momente şi apariţii inedite. 

Având tematica Rock’n’Royal, evenimentul va consta în două petreceri distincte: o recepţie elegantă, în stil Royal, la un hotel exclusivit din Londra, şi o petrecere, în stil Rock, într-un pub celebru din cartierul exclusivit londonez în care mirii locuiesc. 

Renumită pentru stilul său nonconformist cu care ne-a obişnuit de-a lungul carierei, dar şi cu stilul său vestimentar mereu cool şi surprinzător, Wanda va avea o ţinută cu totul inedită la nunta de la începutul lunii august. La petrecerea cu tematică Royal, vedeta va avea o pălăria albă care a fost purtată inclusiv de Gwen Stefani, iar la petrecerea în stil Rock, vedeta va purta o pălărie cu totul specială, stil Top Hat, ce a fost purtată inclusiv de celebra Madonna într-un recent pictorial pentru revista Vogue, dar şi în mai multe apariţii televizate. 

Accesoriile sunt create de Victoria Grant, un designer britanic extrem de apreciat, considerat etalon în industria de modă internaţională. Creaţiile sale au fost purtate şi de Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Lady Gaga, Naomi Campbell, Kate Moss, Rita Ora, Katy Perry, Dita Von Teese, precum şi de membrii ai aristocraţiei britanice la evenimente importante precum Royal Ascot. 

Modifică Setările