News

DJ Wanda s-a căsătorit în Londra. A devenit Wanda Katavich! FOTO

DJ Wanda s-a căsătorit în Londra. A devenit Wanda Katavich! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Ieri, DJ Wanda i-a spus "Da" lui Karl Katavich în cadrul unei ceremonii discrete organizată într-un cadru select, la unul din cele mai exclusiviste hoteluri din capitala Marii Britanii. 

DJ Wanda şi alesul inimii sale, Karl Katavich, s-au căsătorit luni în Londra în faţa ofiţerului Stării Civile şi a celor peste 40 de invitaţi.

Vedeta a avut o apariţie spectaculoasă. Rochia de mireasă, creată de designerul sud-african David Fieldman pentru Vogue Japonia, a fost accesorizată cu o pălărie albă de tip Top Hat, creată de Victoria Grant, un model ce a fost purtat şi de celebra Gwen Stefani. Victoria Grant este unul din cei mai bine cotaţi designeri de acest tip de accesorii, creaţiile sale fiind purtate de celebrităţi precum Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Lady Gaga say Katy Perry. Karl a purtat un costum elegant, cu sacou din catifea, cămaşă albă şi ciocate din piele de crocodil, o costumaţie inspirată de stilul lui Pete Doherty, fostul soţ al regretatei Amy Winehouse. 

Pe acordurile piesei “It’s that alright”, a lui Lady Gaga, DJ Wanda a fost condusă la altar de cel mai bun prieten al său, medicul Florin Juravle, iar domnişoare de onoare au fost Paula Chirilă, Adina Buzatu, Merande van Amersfoort (cunoscută drept sosia celebrei Amy Winehouse) şi Josephine Hus. Cavaleri de onoare au fost Avi Lasarow, cel mai bun prieten al mirilor, şi Rhys Clarke, fratele lui Karl. 

Emoţionaţi şi cu lacrimi în ochi de fericire, Wanda şi Karl şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de neuitat. Verighetele sunt creaţia casei Boodles, cea aleasă şi de Victoria Beckham şi Reese Witherspoon. 

În faţa invitaţilor, mirii au oferit şi primul dans, pe acordurile piesei “Just a perfect day”, interpretată de Lou Red. 

Ceremonia a fost urmată de o şedinţă foto inedită pe străzile animate ale Londrei, oraşul în care mirii locuiesc de un an de zile. Într-o ploaie de confetti şi aplauze, mirii a părăsit apoi locaţia într-o maşină clasică britanică, îndreptându-se spre localul unde avea să aibă loc petrecerea. 

După nunta Royal de la hotelul exclusivist, a urmat nunta cu tematica Rock, într-un pub pitoresc din cartierul exclusivit Primrose din Londra. Acolo Wanda şi-a făcut apariţia într-o nouă vestimentaţie.

De această dată vedeta a purtat o rochie fucsia, ciocate argintii şi pălărie neagră de tip Top Hat, creată de Victoria Grant, un model purtat de celebra Madonna. Invitaţii au petrecut câteva ore de neuitat şi au asistat la o serie de momente surpriză, printre care şi un inedit recital al sosiei lui Amy Winehouse, Merande van Amersfoort, dar şi o serie de duete cântate de Wanda alături de domnişoarele de onoare. 

“A fost cea mai importantă zi din viaţa noastră. A fost exact aşa cum am visat amândoi, înconjuraţi de familie, de cei mai apropiaţi prieteni. Acum când ne uităm la inelele de căsătorie, pur şi simplu suntem copleşiti de însemnătatea lor, de faptul că ne-am angajat să fim împreună o viaţă întreagă şi avem lacrimi în ochi şi suntem foarte emoţionaţi. L-am ales pe Karl să îmi fie bărbatul care îmi va fi alături toată viaţa. Am ales familia lui, iar el m-a ales pe mine să îi fiu alături. Suntem foarte îndrăgostiţi, foarte fericiţi”, declară DJ Wanda. 

DJ Wanda şi omul de afaceri australian Karl Katavich trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Locuiesc împreună în Londra, într-unul din cele mai exclusiviste cartiere, unde au case şi vedete cunoscute precum Richard Gere, Gwen Stefani şi Jamie Oliver.

Modifică Setările