News

Dolly Parton se recăsătoreşte

Dolly Parton se recăsătoreşte

attends the 51st Academy of Country Music Awards at MGM Grand Garden Arena on April 3, 2016 in Las Vegas, Nevada.

În cei aproape cincizeci de ani de relaţie, Carl Dean, soţul celebrei artiste, şi-a lăsat soţia să strălucească în lumina reflectoarelor, în timp ce el a preferat să stea departe de lumea celebrităţilor.

attends the 51st Academy of Country Music Awards at MGM Grand Garden Arena on April 3, 2016 in Las Vegas, Nevada.

Însă cum în curând cei doi vor împlini cincizeci de ani de căsnicie, Carl a acceptat să apară în public alături de soţia sa, şi chiar să-şi reînnoiască jurămintele.

Dolly Parton a anunţat de curând că ea şi omul de afaceri în vârstă de 73 de ani se vor recăsători în cadrul unui eveniment public. ”Voi avea o rochie de mireasă superbă, căci n-am avut una mare, lungă, atunci când ne-am căsătorit, iar el va avea un costum de mire. Aşadar, ne voi îmbrăca frumos şi vom face o groază de poze”, a povestit Dolly Parton pentru revista People, marţi.

Cât despre faptul că soţul ei n-a prea apărut pe micile ecrane până acum, Dolly a explicat că acesta se fereşte de viaţa agitată creată de faimă. ”El nu-şi doreşte să fie înconjurat de nimeni altcineva, în afara de mine. Mereu m-a rugat să nu-l tărăsc în asta (faimă). Lui, pur şi simplu, nu-i place nebunia creată de celebritate.

Cu toate acestea, Dolly spune că soţul ei a fost sprijinul ei principal în viaţă: ”El este fratele, tatăl, prietenul, soţul şi iubitul meu.”

dolly parton prima nunta
Singura fotografie de la căsătoria lor

Amintim că Dolly Parton şi Carl s-au căsătorit în 1966, în oraşul Ringgold din Georgia, iar mama cântăreţei a fost singurul martor la această ceremonie.