News

Domeniul de lux impresionant pe care l-a cumpărat Madonna cu 19.3 milioane de dolari! Vânzătorul este un celebru cântăreţ

Domeniul de lux impresionant pe care l-a cumpărat Madonna cu 19.3 milioane de dolari! Vânzătorul este un celebru cântăreţ camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Madonna tocmai a făcut o achiziţie de zile mari în domeniul imobiliar. Proprietatea este de senzaţie şi a costat-o pe divă 19.3 milioane de dolari.

Domeniul de lux de 12.000 metri pătraţi a aparţinut lui The Weeknd, artistul hitului ”Save your tears”. Cântăreţul în vârstă de 31 de ani a listat proprietatea din Hidden Hills, California, iniţial la suma de 25 de milioane de dolari. Madonna a cumpărat-o însă cu o reducere substanţială, de 6 milioane de dolari, pe 9 aprilie.

Proprietatea este superbă, se întinde pe dealurile californiene, are 7 dormitoare şi 10 băi, bucătărie profesională şi bar de divertisment. Nu lipseşte nici garajul pentru 5 maşini, nici piscina sau zona de spa.

În faţa piscinei se găseşte şi un living deschis, există desigur şi o cramă super rafinată, plus multe terase şi săli sofisticate de luat masa.

Madonna se va bucura şi de un birou solemn cu şemineu.

În timp ce ”Material Girl” a renunţat la o sumă consistentă pentru acest domeniu, The Weeknd, pe numele său real Abel Tesfaye, mai deţine un penthouse în Los Angeles, în valoare de 21 de milioane de dolari şi recent şi-a reînnoit contractul de închiriere pentru suma de 60.000 dolari pe lună pentru un penthhouse în Tribeca.

Sursă foto: Profimediaimages.ro

 

Comentarii

Modifică Setările