News

Dorian Popa, Daniela Crudu şi alte cinci vedete pleacă în Madagascar! Vor participa la „Ultimul Trib“

Dorian Popa, Daniela Crudu şi alte cinci vedete pleacă în Madagascar! Vor participa la „Ultimul Trib“ camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Daniela Crudu

Triburile din Madagascar sunt completate de şapte vedete pregătite să lupte în insula africană! Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei pornesc într-o aventură exotică în ”Ultimul Trib”, emisiune ce va fi difuzată în curând de Antena 1. Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă! Daniela Crudu Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.

Dorian Popa este nerăbdător să înceapă aventura africană şi e convins că echipa sa are toate calităţile necesare pentru a câştiga luptă după luptă: ”Mai sunt şase oameni, te poţi baza pe mai mulţi, se pot crea prietenii, abia aştept să văd ce se va întâmpla”.

Dima Trofim se alătură tribului şi îşi cunoaşte de la început plusurile şi minusurile. ”Nu mi-e frică de nimic, nu am fobii… majore! Îmi este însă foarte greu să mă despart de telefon, ştiu, chiar e dependenţă, aşa că o să încerc să ţin post în toată această perioadă”, mărturiseşte amuzat Dima.

Daniela Crudu are emoţii legate de ce se va întâmpla în Madagascar, însă curiozitatea a fost mai mare decât orice temere. ”Sunt sigură că îmi părea rău dacă nu acceptam provocarea asta! Aş fi stat acasă să mă uit la emisiune ştiind că am avut ocazia să merg acolo şi să văd Africa!”, spune Daniela.

Sorana Darclée Mohamad

Din acelaşi trib va face parte şi Sorana Darclée Mohamad, care e conştientă încă de la început de paradoxul pe care îl va trăi în ”Ultimul Trib”. ”E o luptă pentru mâncare, pentru confort, la un moment dat este o luptă pentru un loc în care să dormi, să nu te mănânce tigrii, să nu pleci. Adică, după ce că ţi-e teamă că te mănâncă tigrii şi ţi-e foame, te mai şi lupţi ca să rămâi acolo! E psihedelică treaba! Dar mie îmi plac genul asta de provocări!”, a povestit artista.

Pentru Ionuţ Iftimoaie, asul din mânecă se va afla în România, după cum povesteşte campionul de Local Kombat. ”Atuurile mele sunt un psihic foarte puternic şi familia mea, care îmi transmite multă linişte şi energie! Ei mă motivează foarte tare!”, a spus Iftimoaie.

Paula Chirilă este pregătită să lupte în fiecare zi pentru ”Teritoriu”, mâncare sau orice beneficii, însă şi-a trasat încă de la început o limită. ”N-aş mânca gângãnii! Să mă pui să mânânc ceva scârbos sau să pun mâna pe păianjeni - niciodată! În secunda doi îmi fac bagajele şi ne vedem la aeroport!”, a mărturisit Paula.

Obişnuit cu efortul de echipă, Sorin Brotnei este pregătit să pună umărul la succesul tribului. ”Cred că pot fi un bun coechipier într-o echipă, mai ales că de mic am făcut sport de performanţă şi am fost într-o echipă. Şi experienţa cu trupa Akcent a fost tot în echipă, în timp am învăţat să lăsăm din orgolii, să ne ştim fiecare locul şi ce avem de făcut şi presupun că acesta e un lucru bine-venit în ecuaţia aceasta. Şi sunt de treabă câteodată! Dar nu chiar tot timpul...”, glumeşte Sorin.

Sorin Brotnei

”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porţie simplă de mâncare şi nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Modifică Setările