Vedete

Dorian Popa s-a accidentat la filmări. Ce a păţit artistul

Dorian Popa s-a accidentat la filmări. Ce a păţit artistul

Dorian Popa filma pentru serialul Sacrificiu, care se va difuza din toamnă la Antena1, când a avut parte de un accident. Într-un moment de neatenţie, personajul interpretat de Dorian, Mario, s-a ales cu nu mai puţin de trei copci.

„Credeţi că nu ne-a dat Dumnezeu ceva care să ne rămână în cap şi la propriu şi la figurat? (râde) Ei bine, am să fac şi o paralelă. Dacă la filmãrile pentru Pariu cu viaţa Alina Eremia îmi spãrgea capul cu cei doi incisivi pronunţaţi şi frumoşi pe care îi are, în Sacrificiul mi-am spart capul singur, la 1 cm de spărtura cauzată de Alina Eremia chiar pe platourile de filmare într-o secvenţă în care jucam alături de domnul Gruia şi Vlad Gherman. Trebuia să dau replicile în timp ce scoteam ceva din portbagaj, aveam cheia în buzunar şi am activat fără să vreau butonul de închidere a portbajagului. Nu am văzut că se închide pentru că eram foarte atent la ce joc, aşa cã am reuşit sã mã întorc cu capul direct în uşa care se închidea, spărgându-mi capul şi având nevoie de trei copci”, a declarat Dorian.

Artistul a trecut însã repede peste incident şi speră că noul său rol va cuceri audienţa. „Este un alter ego al meu pe care eu îl mai dezvolt şi pe canalul meu de Youtube, este un copil imatur, zvăpăiat, dar în acelaşi timp calculat, care ştie ce îşi doreşte de la viaţă. Mario este un persoanaj pe care îl îndrăgesc foarte mult”, povesteşte Dorian despre personajul său din Sacrificiul.

Comentarii