News

Dosarul „Insula orgiilor sexuale”. Acuzaţi: Prinţul Andrew şi Bill Clinton

de admin

Dosarul „Insula orgiilor sexuale”. Acuzaţi: Prinţul Andrew şi Bill Clinton

După ce, la începutul anului, a explodat un nou scandal în jurul Prinţului Andrew, care ar fi făcut sex cu sclave sexuale minore, acum, una dintre victime aduce în discuţie încă un nume cu rezonanţă: Bill Clinton!

„Le-am cerut avocaţilor mei să-i aducă în justiţie pe toţi aceşti oameni influenţi, pentru crimele pe care le-au comis împotriva mea şi a altor fete. Aceşti oameni puternici par să creadă că nu trebuie să urmeze aceleaşi reguli ca ceilalţi oameni”, spune Virginia Roberts (foto jos medalion), una dintre fostele sclave sexuale, cea care a şi declanşat acest scandal la începutul anului. Ea a declarat că Prinţul Andrew (foto stânga) - Ducele de York, al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a - a făcut de trei ori sex cu ea, inclusiv în cadrul unei orgii, pe când ea era încă minoră – întâlniri pentru care ea a primit bani. Cea dintâi întâlnire cu Prinţul s-a petrecut în Marea Britanie, cea de-a doua în casa din New York a lui Jeffrey Epstein, iar a treia întâlnire a avut loc pe „insula orgiilor sexuale”, unde Epstein avea un domeniu de vis.

Astfel, Virginia Roberts se luptă, înainte de toate, cu numitul Jeffrey Epstein, un miliardar care se află deja în vizorul FBI (fiind suspect că a molestat 40 de minore) şi care se pare că-şi alcătuise o reţea de sclave minore, pe care le oferea numeroşilor săi prieteni influenţi, printre care... Prinţul Andrew, dar şi Bill Clinton. Virginia susţine în declaraţia întinsă pe 15 pagini, obţinută de Radar Online, că nu a făcut sex cu Bill şi nici nu l-a văzut întreţinând raporturi sexuale cu o altă fată... Dar l-a văzut pe Bill pe acea insulă din Caraibe, unde, spune ea, invitaţii nu veneau decât pentru aşa ceva. Pentru orgii sexuale, într-un cadru care să fie exotic şi foarte sigur în acelaşi timp. Scopul era foarte clar, astfel că Virginia sugerează că Bill ar fi putut foarte bine să facă sex cu una dintre numeroasele fete aduse special pentru asta pe insulă.

Alan Dershowitz, un alt acuzat în acest dosar, a negat învinuirile, declarând că Bill Clinton nu a pus niciodată piciorul pe acea insulă. Problema cu Bill, însă, este antecedentul cu Monica Lewinski, astfel că publicul va fi tentat să creadă învinuirile.

Prinţul Andrew a negat vehement acuzaţiile Virginiei, prin intermediul purtătorului său de cuvânt. „Alteţa Sa Regală nu a avut niciun fel de contact sexual ori relaţie cu Virginia Roberts. Învinuirile sunt false şi fără nicio bază”, a declarat acesta.

Foto: WENN

Modifică Setările