News

A doua naştere regală, a doua apariţie impecabilă a lui Kate Middleton

A doua naştere regală, a doua apariţie impecabilă a lui Kate Middleton

Cum reuşeşte? Sâmbătă dimineaţa, la ora 8.34, o aducea pe lume în mod natural pe fiica ei, iar în jurul orei 18 (ora locală) ieşea cu micuţa în braţe, pe treptele maternităţii St. Mary, arătând mai în formă şi mai strălucitoare ca niciodată.

Vorbim de Kate Middleton, despre a cărei revenire miraculoasă după naştere încă vorbeşte, şi astăzi, toată lumea.

Fără pungi sub ochi, fără niciun fir de păr care să nu stea la locul lui, fără niciun semn de oboseală fizică sau psihică. Şi cu o burtă mai mică decât cea observată la prima naştere, deşi rochia Jenny Packham înflorată a avut aceeaşi croială ca cea de la prezentarea Prinţului George, în 2013.

Mai mult, Kate şi-a făcut apariţia ca pe covorul roşu, purtându-şi copilul în braţe (fără vreun ajutor de la soţul William) în timp ce păşea într-o pereche de pantofi Jimmy Choo Gilbertcu tocuri destul de măricele. O supermamă, nu-i aşa?

Evident că armata de stilişti prezentă la maternitate, în frunte cu hairstilista Amanda Cook Tucker şi cu asistenta personală Natasha Archer, de 51de ani, a avut grijă ca prima apariţie a lui Kate cu bebeşulul să fie una demnă de o regină.

Este vorba de aceeaşi hairstilistă care s-a ocupat de coafura lui Kate şi acum doi ani, după ce aceasta l-a născut pe Prinţul George. Şi se vede că a făcut, şi de data aceasta, o treabă bună!

Foto: Getty Images

Modifică Setările