News

Dragoş Bucur revine la "Visuri la cheie", dar pleacă Adela Pârvu! „A fost o decizie grea”

Dragoş Bucur revine la "Visuri la cheie", dar pleacă Adela Pârvu! „A fost o decizie grea” camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Unul dintre pilonii principali ai proiectului de amenajări caritabile al Pro TV-ului a decis să părăsească echipa. iată şi motivul.

Adela Pârvu a fost, încă de la începutul emisiunii "Visuri la cheie", omul cu ideile creative în materie de amenajări interioare pentru locuinţele familiilor pe care le-aţi văzut la Pro TV. După cinci sezone petrecute în slujba celor care şi-au dorit să aibă casele la care au visat dintotdeauna, Adela Pârvu a decis să predea ştafeta.

„Cei care se uită la emisiunea "Visuri la cheie" nici nu-şi pot imagina efortul echipei acestei emisiuni de a duce la bun sfârşit fiecare caz, fiecare proiect, fiecare episod. La televizor totul se derulează pe repede înainte şi episoadele par că se termină nedrept de rapid. Dar pe repede înainte am trăit şi eu în ultimii cinci ani de zile, pentru că, an de an, încă de la începutul acestui proiect, emisiunea a fost întotdeauna prioritatea mea. Pe parcusul celor cinci sezoane "Visuri la cheie", am fost devotată acestui proiect atât emoţional, cât şi profesional, i-am alocat tot timpul, energia şi creativitatea mea şi am lăsat pe plan secund toate celelalte proiecte”, mărturiseşte Adela Pârvu. 

Un profesionist desăvârşit în materie de amenajări interioare, Adela Pârvu este convinsă că mulţi arhitecţi şi specialişti în design interior îşi doresc să facă parte din echipa Visuri la cheie. În sezonul 6 al emisiunii, echipa Visuri la cheie se va baza pe energia creatorare a Laurei Boghiu, care are o experienţă de opt ani în amenajări interioare.

Odată cu ea, mai părăseşte echipa "Visuri la cheie" şi Ciprian Vlaicu, care a avut ocazia să-şi pună în valoare expertiza în arhitectură pentru zeci de familii greu încercate în sezonul al cincilea.

"Acum, un alt vis are nevoie de toată atenţia mea. Altă mare familie, care se cheamă KMIN, proiectul meu de suflet la care visez de mai bine de 8 ani. A fost o decizie grea, dar pe care am primit-o şi acceptat-o cu zâmbetul pe buze”, a dezvăluit Ciprian Vlaicu.

Sezonul 6 Visuri la cheie se bazează pe Dragoş Bucur, Cristina Joia, Valentin Ionaşcu, Alina Vîlcu, Laura Boghiu şi Omid Ghannadi, care completează echipa emisiunii.

Revenirea lui Dragoş Bucur ca prezentator al emisiunii a fost o mare surpriză.

”E un complex de împrejurări care a dus la revenirea mea... Anul trecut, când am plecat, a fost de asemenea, un complex de împrejurări care m-a făcut să îmi văd de celelalte proiecte. Fusese o perioadă în care stătusem destul de mult departe de ai mei, iar pe plan profesional, actoriceşte vorbind, avusesem o pauză destul de mare şi lucrul ăsta îmi punea, oarecum, în pericol, lucrurile pe care le-am clădit de-a lungul anilor. Îmi veniseră nişte proiecte foarte interesante şi atunci mi-am văzut de lucrurile acelea. Acum, e puţin invers”.  

Actorul Dragoş Bucur spune că, în emisiunea ”Visuri la cheie”, toată lumea are de câştigat. ”Familiile astea, pentru că ele sunt miezul acestei emisiuni, chiar au parte de un restart în viaţă. Televiziunea are un produs foarte ok, noi, arhitecţii şi prezentatorii, avem parte de o expunere într-un cadru nu neapărat pozitiv, nu acesta este cuvântul... Toată lumea mă întreabă: E pe bune emisiunea? Ce se întâmplă este atât de mişto, încât pare că e făcut. Tocmai faptul că lumea întreabă de atâtea ori dacă e pe bune arată cât de incredibil e ce să întâmplă în emisiunea asta. Toate lucrurile astea, puse cap la cap, m-au făcut să mă întorc”. 

 

Modifică Setările