Vedete

Drama lui Liam Neeson. După soţie, actorul şi-a pierdut şi nepotul

Drama lui Liam Neeson. După soţie, actorul şi-a pierdut şi nepotul

Liam Neeson e unul dintre cei mai încercaţi actori de la Hollywood. După tragedia prin care a trecut în 2009, când şi-a pierdut soţia în urma unui accident de schi, Liam şi-a pierdut şi nepotul din cauza altui accident stupid.

Nepotul de 35 de ani al actorului Liam Neeson a murit la cinci ani după ce a suferit răni grave la nivelul craniului, ca urmare a unui accident nefericit. După cum era de aşteptat, actorul este de devastat de vestea tristă, mai ales că era destul de apropiat de acesta, vizitându-l des în Marea Britanie, acolo unde locuia cu mama sa, sora actorului.

În iunie 2014, Ronan Sexton petrecea alături de prietenii lui, prin Brighton. La un moment dat, sub infuenţa alcoolului, tânărul s-a urcat pe o cabină telefonică de pe care a căzut. În urma impactului cu suprafaţa dură, tânărul a rămas cu leziuni craniene destul de grave, care au dus, la aproape cinci ani distanţă, la moartea acestuia.

Sexton este unul dintre cei şase copii ai surorii lui Liam, Bernadette. Aceasta din urmă şi-a pierdut, acum doi ani, şi partenerul ei de viaţă, pe nume Harry Shannon.