Vedete

Drew Barrymore, în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu celebra actriţă?

Drew Barrymore, în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu celebra actriţă?

Pe covorul roşu are apariţii glamour, iar în interviuri este mereu jovială şi veselă. Dar ce se întâmplă în spatele uşilor închise, când este doar ea şi nu actriţa Drew Barrymore?

Celebrul star le-a dezvăluit fanilor internauţi şi cealaltă faţă a Hollywoodului. Actriţa a mărturisit că divorţul de Will Kopelman, tatăl celor două fetiţe ale ei, a lăsat-o cu o depresie cruntă şi că doar un nou proiect cinematografic a reuşit s-o facă să meargă mai departe.

Într-o postare recentă, Drew a demonstrat că e foarte uşor să ai un look de red carpet, deşi starea interioară nu este tocmai cea mai bună. ”Ce vreau eu să spun e că unele zile sunt bune şi frumoase. Desigur, asta se poate obţine cu două ore petrecute la coafor şi machiaj, cu lumini bune şi fotografi uimitori. (...) Nu pot ascunde, totuşi, că unele zile sunt dificile şi deloc frumoase. Am realizat că sunt norocoasă pentru că problemele mele au o rezolvare şi pentru asta recunoştinţa mea nu are limite. Însă, uneori viaţa te poate doborî. Dar plângi şi te ridici, pui un picior în faţa altuia şi continui.”, a spus, pe Instagram, Drew.

Imediat după anunţul divorţului, şi implicit şase ani de pauză în ale actoriei, Drew a acceptat să se implice în proiectul cinematografic ”Santa Clarita Diet”. Ea joacă, dar este şi producător executiv al acestui serial. Vorbind despre această experienţă, starul hollywoodian declara că a venit într-un moment în care nu credea că poate duce ceva la capăt, dar că a fost fix lucrul de care avea nevoie pentru a ieşi din depresie.