Vedete

Dua Lipa a lăsat aproape tot la vedere când s-a dezlănţuit pe scenă într-o fustă minusculă, cu însemnele steagului Marii Britanii

Dua Lipa a lăsat aproape tot la vedere când s-a dezlănţuit pe scenă într-o fustă minusculă, cu însemnele steagului Marii Britanii camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Dua Lipa a zguduit scena de la Brit Awards 2021 cu o apariţie mai mult decât obraznică. Într-o fustă minusculă, cu însemnele drapelului britanic, artista a încins atmosfera cu un spectacol incendiar.

Cântăreaţa de doar 25 de ani a lăsat aproape tot la vedere, spre deliciul spectatorilor.

Artista a făcut un remake al apariţiei lui Geri Halliwell în 1997, când s-a afişat tot într-o rochie scurtă, cu steagul Marii Britanii.

Starul britanic Dua Lipa a plecat de la Gală cu două premii importante: Cea mai bună artistă britanică şi Cel mai bun album al anului.

Dua Lipa a stârnit şi controverse după apariţia sa, fanii criticând-o aspru pe Twitter că deşi militează împotriva combaterii pandemiei, în vârful infectărilor, anul trecut, ea a plecat cu iubitul în vacanţă, în Mexic, Anwar Hadid fiind un antivaccinist convins.

 

Comentarii

Modifică Setările