News

Duelul damelor. Camilla a strălucit într-o rochie regală, Melania într-o ţinută glamour á la Hollywood

Duelul damelor. Camilla a strălucit într-o rochie regală, Melania într-o ţinută glamour á la Hollywood camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Ieri seară, a venit rândul cuplul prezidenţial să găzduiască o petrecere în onoarea regalităţilor. Şi au făcut-o! Dineul a avut loc la reşedinţa ambasadorului american în Marea Britanie, şi invitaţii de onoare au fost Prinţul Charles şi Camilla, Ducesă de Cornwall.

Dacă cu o seară în urmă, Melania şi Donald Trump au fost invitaţii reginei Elisabeta la Palatul Buckingham, aseară au vrut să reproducă invitaţia la un dineu mai discret, organizat la reşedinţa ambasadorului american în Marea Britanie. Cu doar 60 de invitaţi, dineul a fost unul pe placul preşedintelui american: lipsit de discursuri şi un meniu cât mai simplist, bazat pe carne de vită, cartofi, îngheţată şi vin în valoare de 30 de lire sterline sticla.

Cât despre ţinute, doamnele au avut grijă ca eleganţa să fie la ea acasă. Şi asta pentru că au ales, din nou, să etaleze rochii lungi, de seară, în ton cu preţiozitatea evenimentului. Cu toate acestea, aseară, s-a văzut mai bine ca oricând diferenţa stilistică dintre cele două femei. Asta pentru că soţia Prinţului Charles a purtat o rochie de-o eleganţă regală, la care a potrivit bijuterii-statement, în timp ce Melania a mers pe idee de glamour, întâlnită la starurile hollywoodiene. Vezi galeria foto pentru mai multe imagini de la această întrunire!