News

Duelul divelor: Julia Roberts (52) vs. Cate Blanchett (50). Cine a arătat mai bine aseară, la British Fashion Awards, în ţinute Armani?

Duelul divelor: Julia Roberts (52) vs. Cate Blanchett (50). Cine a arătat mai bine aseară, la British Fashion Awards, în ţinute Armani? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Într-una dintre cele mai importante seri fashion din an, cele două actriţe au adus eleganţa pe covorul roşu, dând astfel dovadă de maturitate stilistică şi încredere în felul cum arată după… prima tinereţe. Care este preferata voastră, Julia sau Cate?

La British Fashion Awards 2019, covorul roşu a fost plin cu topmodele, style icons şi designeri de top. Iar printre starurile care au atras cel mai mult atenţia aseară, la Royal Albert Hall din Kensington, Londra, s-au numărat Julia Roberts (52) şi Cate Blanchett (50).

Alb-negru

Actriţa din Blue Jasmine a strălucit din cap până-n picioare într-o rochie diafană, din tul ivory, creată de atelierul Armani Privé, care a avut mare impact pe covorul roşu de la eveniment. Australianca de 50 de ani şi-a accentuat talia de vis cu o curea fină din satin, accesorizându-şi întreaga ţinută cu o pereche superbă de cercei cu diamante.    

Prin contrast, “Frumuşica” a optat pentru un costum negru, strălucitor, tot Armani Privé, pus în valoare nu numai de zâmbetul irezistibil al actriţei, ci şi de o pereche de cercei statement, care au reuşit să adauge un strop de culoare ţinutei monocrome a starului.

Cele două staruri hollywoodiene au fost invitate de designerul Giorgio Armani la evenimentul de mare anvergură, fiind el însuşi eleganţa întruchipată într-un tuxedo de catifea.

Ce au în comun cele două vedete care au făcut furori ieri seară la evenimentul fashion din Londra, în afară de ţinutele lor Armani?

Amândouă actriţele se bucură de un succes răsunător la Hollywood, menţinându-se printre A-listerii din Cetatea Filmului de decenii întregi (Julia fiind în domeniu de peste 30 de ani, iar Cate, de 27 de ani). Mai mult, ele reprezintă o generaţie care a făcut dovada unui talent actoricesc profund, care a fost expus atât în drame complexe, cât şi în comedii reuşite.

Nu în ultimul rând, atât Julia, cât şi Cate şi-au păstrat, în tot aceşti ani, frumuseţea care le-a consacrat, farmecul lor incontestabil. Cum au reuşit una ca asta?

Cel mai probabil, nu cu ajutorul bisturiului. În cazul lor, ridurile n-au fost estompate sau eliminate cu botox, expresia facială a rămas intactă ca la începutul carierei lor. Nu-i exclus ca ambele dive să urmeze un program riguros de întreţinere fizică, pentru a se putea prezenta în spaţiul public în toată splendoarea lor. Doar că au intervenit amândouă numai acolo unde a fost absolut necesar pentru cineva trecut de 50 de ani. Iar rezultatele sunt absolut lăudabile, nu credeţi?  

foto - Profimedia 

Modifică Setările