News

După decenii întregi de singurătate, Keanu Reeves are, în sfârşit, o iubită! Cum arată prima parteneră cu care a apărut pe covorul roşu?

După decenii întregi de singurătate, Keanu Reeves are, în sfârşit, o iubită! Cum arată prima parteneră cu care a apărut pe covorul roşu?

Este unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, cu o poveste de viaţă tristă şi cu mare ghinion în dragoste. Însă, după aproape două decenii de când şi-a pierdut, în mod tragic, iubita, actorul şi-a găsit, în sfârşit, fericirea în doi.

Keanu Reeves s-a afişat, pentru prima dată în cariera sa de 35 de ani, cu o iubită pe covorul roşu. Iar momentul este cu atât mai important cu cât faimosul star hollywoodian a fost singur foarte mult timp, după ce partenera sa, Jennifer Syme, şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină, în 2001.

Actorul de 55 de ani s-a afişat ţinându-se de mână cu Alexandra Grant, o artistă de 46 de ani, la un eveniment din Los Angeles. Prezenţi la LACMA Art + Film, cei doi amorezi au fost numai un zâmbet împreună, pe covorul roşu, iar jurnaliştii n-au pierdut ocazia de-a imortaliza momentul cu pricina.

Premiera constă în faptul că Reeves n-a mai pozat niciodată cu nicio iubită pe covorul roşu, în cei 35 de ani de carieră ai săi. Şi asta în ciuda faptului că vedeta a avut, în trecut, relaţii amoroase cu Sandra Bullock şi Amanda De Cadenet.

Burlac răvnit de femei

Cea mai serioasă idilă din viaţa sa a fost cu Jennifer Syme, cea cu care actorul era cât pe ce să aibă un copil. Din păcate, tragedia şi-a făcut apariţia în viaţa starului hollywoodian din momentul în care copilul lor, o fetiţă pe nume Ava, s-a născut, în 1999, fără suflare. Iar, după asemenea pierdere, a mai urmat încă o lovitură cruntă suferită de Keanu.