News

Dustin Hoffman a fost expus! Actorul a hărţuit sexual o fată de 16 ani, colegă cu fiica sa!

Dustin Hoffman a fost expus! Actorul a hărţuit sexual o fată de 16 ani, colegă cu fiica sa!

Un alt nume celebru se regăseşte pe lista hărţuitorilor şi pedofililor de la Hollywood! Dustin Hoffman este cel care se găseşte acum faţă-n faţă cu acuzaţiile că a hărţuit sexual o fată de doar 16 ani, incidentul având loc acum treizeci de ani. Asta după ce zilele trecute mai multe actriţe au povestit la ce perversităţi le-a supus Dustin Hoffman pe platourile de filmare! Cori / Dustin şi fiica lui, Karina Acum în vârstă de 43 de ani, Cori îşi aminteşte ce s-a întâmplat la prima întâlnire cu actorul, care a avut loc acum aproape 30 de ani. Pe atunci, Cori era colega de şcoală cu fiica actorului, Karina, motiv pentru care a acceptat invitaţia ei de a lua cina împreună şi de a vizita câteva librării. Femeia povesteşte că, după cină, părinţii ei ar fi trebuit să vină s-o ia de la restaurant, însă actorul a sugerat s-o ia, în schimb, de la hotelul său.

Aşa se face că, printr-o conjunctură nefericită, Cori a rămas doar cu Dustin în camera lui de hotel, în timp ce-şi aştepta părinţii să vină s-o ia cu maşina. La un moment, actorul s-ar fi scuzat şi s-ar fi îndreptat spre baie, de unde s-a întors purtând numai un prosop. Ce-a urmat, a marcat-o pe viaţă pe adolscenta de 16 ani. ”Când s-a întors în cameră, prosopul i-a căzut. Stătea în faţa mea dezbrăcat. Aproape am leşinat. Era prima oară când vedeam un bărbat gol. Eram terifiată. Nu ştiam ce să fac. Apoi, a început să se masturbeze. (...) Stătea fix în faţa mea. Şi nu s-a grăbit”, îşi aminteşte Cori.

Culmea e că actorul nu s-a oprit aici. Cori povesteşte că, ulterior, Dustin Hoffman a rugat-o să-i facă un masaj, în timp ce-i spunea că e gol: ”M-a rugat să-i fac masaj la picioare. Nu ştiam ce să fac în acele circumstanţe. Nu ştiam că pot să zic nu, aşa că i-am făcut. Şi el continua să-mi spună că e gol. <<Ştii, sunt gol. Vrei să vezi?>>”.

Cori Thomas a vrut să-l demaşte pe Dustin Hoffman

Femeia spune că incidentul a speriat-o şi umilit-o atât de tare, încât nu a spus nimănui ce s-a întâmplat, nici măcar Karinei, fiica actorului şi bună prietenă de-ale sale. Abia după şapte ani, când a devenit pentru prima dată mamă, a putut povesti cuiva prin ce a trecut la doar 16 ani. Recent, Cori şi-a făcut curaj şi i-a dezvăluit adevărul şi mamei sale, avocata Zuleika Thomas, care a sfătuit-o să iasă în faţă cu povestirea şi să-l demaşte pe actor.

foto: Getty Images, Twitter

Modifică Setările