News

E tată la 65 de ani!  Despre ce vedetă e vorba?

de admin

E tată la 65 de ani!  Despre ce vedetă e vorba?

El are 65 de ani, iar iubita lui este însărcinată este mai tânără decât el cu 32 de ani. Şi iată că nimic nu stă în calea fericirii lor, de vreme ce curând vor fi o familie întregită în vară de un copil. Vorbim de legenda muzicală câştigătoare de Grammy, Billy Joel, şi de iubita sa de 33 de ani, Alexis Roderick – însărcinată cu primul lor copil.

Starul rock de 65 de ani va fi pentru a doua oară tată, dar nu se ştie sexul copilului.. Purtătorul lui de cuvânt a confirmat că perechea aşteaptă venirea pe lume a copilului în vară, dar “nu va mai da alte detalii legate de sarcină până când copilul lor se va naşte oficial”.

Viitoarea mamă de 33 de ani a devenit iubita lui Joel în 2009, după o prietenie îndelungată, şi s-au mutat din octombrie împreună în Oyster Bay, dar nu au planuri de căsătorie. Muzicianul a fost deja căsătorit de trei ori şi are deja o fiică, Alexa Ray Joel, în vârstă de 29 de ani, cu fosta soţie, modelul Christine Brinkley. Billy Joel este cunoscut pentru activitatea sa ca pianist, compozitor şi cântăreţ.

Alexa Ray Joel, fiica de 29 de ani a cântăreţului:

FOTO GETTY