Vedete

E ziua ei astăzi! Cât de sexy este Nico la 49 de ani! FOTO&VIDEO

E ziua ei astăzi! Cât de sexy este Nico la 49 de ani! FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 38 poze

Este una dintre marile voci ale scenei româneşti şi ne demonstrează că, în ciuda apropierii de un nou prag al vârstei, este la fel de fresh şi de sexy.

NICO, pe numele ei din buletin Nicoleta Matei, este sărbătorita acestei zile. Şi nici nu ne vine să credem că astăzi împlineşte 49 de ani. Asta pentru că, deşi anul viitor va schimba din prefixul, le face faţă cu brio mai tinerelor sale colege de breaslă la capitolul apariţii sexy.

Nico a fost mereu o prezenţă senzuală, cu silueta ei incredibilă şi cu părul său bogat. Mereu atentă la imaginea ei, Nico nu s-a sfiit să adopte stiluri diferite, de la cel clasic la cel sexy ori avangardist. Şi coafura ei a suferit modificări de-a lungul timpului, astfel că ne-o amintim şi cu părul scurt, dar şi cu bucle în cascadă ori cu părul creţ, aşa cum este el natural.

Deşi s-a lansat târziu în marea muzică, are deja 32 de ani de când se află pe scenă. Prima apariţie oficială pe scenă a avut loc la "Cântărea României", când avea 17 ani. Şi nu numai că a reuşit să cânte în faţă unui public numeros, dar a luat şi premiul I, cu piesă "Fără iubirea ta". Cam tot atunci a şi început să lucreze: seara cânta într-un restaurant, iar noaptea întră în tură la Combinatul Petrochimic Teleajen, unde era operatoare petrochimistă. De altfel, într-un interviu acordat "Formulei AS", din 2003, Nico recunoştea: "Cântatul în bar a fost Conservatorul meu".

În 1990 a absolvit "Şcoală Populară de Artă" şi din 1996 a participat la diverse concursuri obţînând numeroase premii. În 1993, a plecat cu un contract de şapte luni în China, unde a cântat într-un club de noapte care avea un program foarte variat, ce cuprindea atât artişti locali, cât şi cântăreţi europeni. 

Recunoaşterea, la un nivel mai vast, a venit odată cu colaborarea cu BUG Mafia, din 2002. "Cred că le-am furat jumătate din fani!", glumea atunci artista.

În 2003 a luat premiul ÎI la Festivalul Internaţional "Cerbul de aur", de la Braşov - scenă pe care s-a reîntors şi în 2009, dar şi în 2018.

Şi, pentru că tot vorbim zilele acestea despre Eurovision, ei bine, în 2008, Nico a reprezentat România, alături de Vlad Miriţă, la Belgrad, Serbia, cu melodia "Pe-o margine de lume" - cu care s-a clasat pe locul 20. 

Cântăreaţă, dar şi actriţă, Nico apare şi pe afişele teatrului "Toma Caragiu" din Ploieşti.

Recent, aflam că şi sora ei, Roxana Tătaru, e la fel de talentată şi cântă de ani buni.

Iar dacă vă întrebaţi cine se ocupă mai nou de vestimentaţia sa, aflaţi că Alexandra, fiica ei, are grijă de imaginea sa.

La rândul său, Alexandra a moştenit frumuseţea mamei sale, lucru pe care cititorii revistei OK! l-au aflat din shootingurile realizate de-a lungul anilor atât cu mama sa, cât şi alături de alte fiice de vedete. (vezi galeria foto)