News

E ziua ei azi! Andreea Marin, la 43 de ani

E ziua ei azi! Andreea Marin, la 43 de ani camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Pentru ea, luna decembrie este un lung şir de bucurii. În afară de sărbătorile de iarnă, atât ea, cât şi fiica sa, Violeta, îşi sărbătoresc ziua de naştere. Iat-o acum, la propria aniversare.

Andreea Marin împlineşte astăzi 43 de ani. O vârstă pe care o poartă cu eleganţă şi cu bucuria femeii împlinite. Este mama unei fetiţe de 10 ani şi, de câteva luni, îi zâmbeşte unui alt bărbat care a adus linişte şi fericire în viaţa ei, diplomatul Adrian Ionuţ Brâncoveanu (32). Mai mult, casa ei a mai primit un membru, Rocky, un pui de câine lup, care îi înveseleşte pe toţi.

Astăzi, la ceasul aniversării, Andreea a ţinut să împărtăşească momentul împreună cu prietenii săi virtuali.

"Barza nu a reuşit să mă aducă, din cauza gerului năprasnic. Aşa că am sosit în sacul lui Moş Crăciun, renii au oprit sania puţin mai devreme de Ajun, la poarta părinţilor mei. Sunt 43 de ani de atunci. Pe acest drum, mulţi oameni buni mi-au fost aproape. Cu o vorbă bună, cu o povaţă, cu o mângâiere, un zâmbet, o mână de ajutor la nevoie, un sprijin în clipele de grea cumpănă... Vă mulţumesc tuturor! Mulţi ani şi buni, dragii mei, şi sărbători cu lumină în suflete! Sănătate şi dragoste!", a fost mesajul Andreei postat chiar de ziua ei pe pagina de socializare.

Modifică Setările