Lifestyle

Ed Sheeran a devenit tată. Ce nume neaşteptat poartă primul copil al cântăreţului

Ed Sheeran a devenit tată. Ce nume neaşteptat poartă primul copil al cântăreţului camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A devenit tată pentru prima oară! Despre cântăreţul Ed Sheeran este vorba, cel care a impresionat cu melodiile sale pline de emoţie! Acum se concentrează pe viaţa personală, i-a ales şi numele primului copil, unul special şi foarte rar întâlnit. 

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a dezvăluit chiar pe 1 septembrie, printr-un mesaj publicat pe Instagram, că a devenit tată, după ce soţia lui, Cherry Seaborn, a născut săptămâna trecută o fetiţă.

Cu o bucurie imensă artistul a făcut publică în mediul online vestea naşterii primului său copil. „Suntem complet îndrăgostiţi de ea“. „Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate, Cherry a născut-o pe frumoasa şi sănătoasa noastră fiică - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran“, a dezvăluit artistul de 29 de ani. 

Se pare că întreaga familie trăieşte momente deosebite, Ed Sheeran a mai spus că el şi soţia sunt „în al nouălea cer“.

Cine este Cherry Seaborn, femeia pentru care vibrează inima artistului?

Sheeran şi Seaborn se cunosc de pe vremea când frecventau amândoi cursurile aceluiaşi liceu, Thomas Mills High School, din Framlingham, Anglia. Chiar dacă nu au fost iubiţi în adolescenţă, se crede că timidul Ed a fost îndrăgostit în secret de colega lui de clasă. După liceu, cei doi au pornit pe drumuri diferite, el urmându-şi visul în muzică, ea în educaţie, studiind tocmai în America, acolo unde s-a mutat după ce a terminat liceul. În plus, Cherry a ales o universitate, Duke din Durham, Carolina de Nord, care să-i dea şansa să practice sportul ei preferat, hocheiul.

După ce a absolvit facultatea, Cherry a ajuns să muncească pe Wall Street, în New York, acolo unde a lucrat drept consultant pentru prestigioasa firmă Deloitte & Touche. Din fericire, britanica era destinată unui destin mult mai boem, alături de iubitul ei, Ed, iar acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă un amic comun nu i-ar fi readus împreună în 2015, atunci când artistul a făcut o vizită în New York.

Foto: Profimedia, Instagram

Modifică Setările