Muzica

Ed Sheeran, cel mai emoţionant concert al verii în România

Ed Sheeran, cel mai emoţionant concert al verii în România

Multă emoţie, sensibilitate, talent şi naturaleţe. Asta a transmis ieri seară Ed Sheeran pe Aren Naţională, unde s-au strâns 50.000 de spectatori să-l vadă

Şi cu toţii au reacţionat pe măsură în faţa unui spectacol care le-a atins inimile. Parte a seriei de spectacole ce promovează Divide, cel de-al treilea album de studio al său, premiat cu Grammy, show-ul a fost unul de excepţie, iar pe scena spectaculoasă, ce a înglobat peste 300 de mp de ecrane, s-au putut auzi hiturile consecrate ale artistului, cântate vers cu vers de fani. Dincolo de jocurile de imagini de pe ecrane, Ed a fost, însă, singur pe scenă. Fără band, fără backing vocals, fără dansatori... Doar un tip cu o chitară. Într-o lume a spectacolelor flamboaiante Ed Sheeran a oferit un spectacol unic, de suflet.

De la cel mai nou hit al său, Beautiful People, la hituri deja clasice ce-i poartă semnătura, precum I See Fire şi Thinking Out Loud, toate au răsunat aseară pe Arena Naţională, unde tribunele au fost punctate de miile de liminiţe, lanternele aprinse la telefoanele mobile ale fanilor impresionaţi.  Publicul s-a putut bucura şi de o a doua piesă nouă de pe cel mai nou album al lui Sheeran, No. 6 Collaborations Project - I Don’t Care, o colaboare cu cântăreţul Justin Bieber. No. 6 Collaborations Project va fi lansat pe 12 iulie şi adună la un loc 15 piese şi peste 22 colaborări cu artişti ca Khalid, Camilla Cabello, Cardi B, Chance the Rapper, PnB Rock, Stormzy, Yebba, Justin Bieber, Travis Scott, Eminem, 50 Cent, Young Thug, J Hus, Ella Mai, Paulo Londra, Dave, H.E.R., Meek Mill, A Boogie Wit Da Hoodie, Skrillex, Bruno Mars, Chris Stapleton.

Un one man show incredibil. Acesta a fost Ed Sheeran aseară, artistul britanic de 28 de ani născut în Halifax impresionându-i pe cei prezenţi atunci când a reapărut pe scenă purtând tricoul echipei naţionale de fotbal a României şi cucerindu-i definitiv când a cântat fluturând minute în şir pe scenă steagul tricolor luat din public.

Foto: Mihai Anghel