News

El este fratele necunoscut al lui Kylie Minogue!

El este fratele necunoscut al lui Kylie Minogue!

Miniona australiancă de 50 de ani este cunoscută în toată lumea, fără îndoială. Sora ei mai mică, Dannii Minogue (46), este şi destul de populară prin asociere şi prin faptul că şi-a încercat şi ea şansa în muzică. Kylie şi fratele ei mai mic Puţin ştiu, însă, ceva despre copilul mijlociu al familiei Minogue, Brendan, în vârstă de 47 de ani.

Ei bine, fratele mai mic al lui Kylie n-a vrut să aibă de-a face cu celebritatea, ducând o viaţă anonimă în Australia, acolo unde a avut un job de cameraman la postul local Channel 9. Vorbim la trecut, pentru că nu ştim dacă fişa lui profesională mai este de actualitate.

Brendan este căsătorit cu Rebecca şi este tatăl a doi băieţi, Charles şi James.

Fraţii Minogue, în tinereţe

Despre fratele lui Kylie Minogue nu ştim, aşadar, prea multe în afară de faptul că există şi că are doi copii pe care sora lui celebră îi iubeşte foarte mult, la fel ca pe nepoţii din partea surorii Dannii.

Cea mai recentă poză cu acesta este din 2015, într-o postare pe Instagram în care Brendan apare alături de un prieten, la concerul de Crăciun al lui Kylie. Pentru identificare, în fotografia respectivă, acesta este bărbatul mai scund.